- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.561
- 598
- 35
- Konu Sahibi bayan nihayet
- #57.901
Aminn hepimizinkini inşallah canım benimValla öyle canim Rabbim huzurunuzu arttirsin inşallah♥♥
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminn hepimizinkini inşallah canım benimValla öyle canim Rabbim huzurunuzu arttirsin inşallah♥♥
KactimmmmUyanmadan git madem :)) ben hep burdaydım dersin![]()
Bildiğin hintliler gibi olurum heralde:)) yazin cok yandim daha ağaramadim:)))Sana da iyi uykular o zaman sarışın adayı![]()
Ben bayılırım sarı saçaBildiğin hintliler gibi olurum heralde:)) yazin cok yandim daha ağaramadim:)))
TemamKactimmmm
Gözün aydın kuzum doya doya vakit geçir biz burdayizGünaydın kızlar
Annemler geldiği için gelemiyorum ama okuyorum ara sıra![]()
Günaydin canim selam et anneneGünaydın kızlar
Annemler geldiği için gelemiyorum ama okuyorum ara sıra![]()
Aboowww ne cirkeflik bu yehuuuu ona hakaretten benide etsin şikayetBen 1 kere girdim mapusa :)
Oda dere otunu tere otu yazmisim diye:)
Ve bunu dışarıdan okuyan kişi sirf benim için üyelik almış gelmiş:))))
Güzel oldu,akşam tatmadım bile,o kadar yorulmuşum.İlk yaptığım sert oldu biraz,un kötüydü ya,mısır unu gibi.İkinciyi rulo yaptım,daha da incelterek,ama zor açıldı,esnemediNasıl oldu börekYidin mi benim yerime
Aaaaaaama ben geldim zile bastım bastım açmadın ben napiyimmmm
sonrada hemen iftira gelmedin sibelll
![]()
Un iyi değilmiş o zaman canımGüzel oldu,akşam tatmadım bile,o kadar yorulmuşum.İlk yaptığım sert oldu biraz,un kötüydü ya,mısır unu gibi.İkinciyi rulo yaptım,daha da incelterek,ama zor açıldı,esnemedi
Neler demiş geneee
Nerdesiniz beeeeeeeeeeeee gelmeyin almiyom sizi gelmeyinnnnn![]()
Annem kesik un derdi böylesine,normal un elinde sıkınca fışkırır,bu külce gibi kaldı da,malzemeyi kattım diye yaptım yine de.Un iyi değilmiş o zaman canım