- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.561
- 598
- 35
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #57.921
Git gelme sabahtır napiyon demedin bugün ne çarşafı hava güzel bir kaç gün tam b günü mü buldun yarın ben yokum yarın yapsanaNeler demiş geneee
Hava iyiyken çarşaf nevresim yıkayayım dedim,değiştir filan anca bu saat..
Neyse olmuş artık afiyet olsunAnnem kesik un derdi böylesine,normal un elinde sıkınca fışkırır,bu külce gibi kaldı da,malzemeyi kattım diye yaptım yine de.
Sen nereye,yarın ben de yokum, havada iyi bugün,terasa asayım dedim,yoksa zor kuruyor,yapışık yapışıkGit gelme sabahtır napiyon demedin bugün ne çarşafı hava güzel bir kaç gün tam b günü mü buldun yarın ben yokum yarın yapsana
Oldu ya,ilkini biz yeriz eşimle,ziyan olmazNeyse olmuş artık afiyet olsun
Sana uzak değil ya o tarafa geliyorum canakkale yolcusu kalmasın kardeşimin yemin töreni içinSen nereye,yarın ben de yokum, havada iyi bugün,terasa asayım dedim,yoksa zor kuruyor,yapışık yapışık
Afiyet olsun enişteye kuru kuru yedir artık üstüne bişey surmedinmiOldu ya,ilkini biz yeriz eşimle,ziyan olmaz
Evin 4 odası dağılıyor,3 yatak odası,artı oturma odası,akşam toplasam da,sabah koşturması anası ağlıyor.Normal şartlarda buraya hiç bakmamam lazım sabahları ama,duramıyorum sizi görmedenGit gelme sabahtır napiyon demedin bugün ne çarşafı hava güzel bir kaç gün tam b günü mü buldun yarın ben yokum yarın yapsana
Ahahahahja gel zaten yoksaEvin 4 odası dağılıyor,3 yatak odası,artı oturma odası,akşam toplasam da,sabah koşturması anası ağlıyor.Normal şartlarda buraya hiç bakmamam lazım sabahları ama,duramıyorum sizi görmeden
Yoğurt yağ sürdüm,ama sanki aralara yağ sürmemişim gibi birleşmiş kimi yufkalar sanki,ondan sert oldu galıba...Afiyet olsun enişteye kuru kuru yedir artık üstüne bişey surmedinmi
Unundan olmamış o benim yaptıklarım hiç öyle olmazYoğurt yağ sürdüm,ama sanki aralara yağ sürmemişim gibi birleşmiş kimi yufkalar sanki,ondan sert oldu galıba...
Sana yazdım lenSana uzak değil ya o tarafa geliyorum canakkale yolcusu kalmasın kardeşimin yemin töreni için
Galiba,eşim de bir daha aynı yerden almayalım o zaman dedi.Her zamankinden farklı yerden almış aceleden.Unundan olmamış o benim yaptıklarım hiç öyle olmaz
Bizde söke unu vardır bir numara bimin unu da guzelGaliba,eşim de bir daha aynı yerden almayalım o zaman dedi.Her zamankinden farklı yerden almış aceleden.
Aaa görmedim ki,Hadi Allah kavuştursunSana yazdım lenIcimdekiSonsuzDeniz okusanaaaaa
Anammmmm babammmm kocam benAaa görmedim ki,Hadi Allah kavuştursun,başkalarıda mı geliyor
Hekimoğulları alırdı eşim,bu farklıydı.Bayat gibiBizde söke unu vardır bir numara bimin unu da guzel
Ayy biz de kardeşiminkinde ne duygulanmıştık,halbuki okulları bitiripte gitti,iki de bir evdeydi sıpaAnammmmm babammmm kocam ben
Hadi ben gittim,çekmeceme birşey sıkışmıştı,zorlayınca raylarını bozmuştum,söküp değiştireyim onları...Anammmmm babammmm kocam ben
Bende gittim biryere gidicemHadi ben gittim,çekmeceme birşey sıkışmıştı,zorlayınca raylarını bozmuştum,söküp değiştireyim onları...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?