Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Kesinlikle biz bize yeteriz şey oymakbasim izciaalımları dolsa ya hani başkaları geldiğinde yer kalmadığını söylesek
Ne kadar ayıp
3,5 senedir bu siteyi aktif kullanıyorum.İlk defa böyle şey duydum.
Amaç burda bir kaç kişi topladıktan sonra topiği sözlü olarak dışarıya kapatmak mı, yoksa bu topikte güzel arkadaşlıklar kurmak mı ?
Ya ben çok farklı bakmışım ya da sizin amacınız farklıymış.

Dakikada abartısız 6/7 sayfa atlayan geyik topikleri biliyorum, 50 kişiden fazla yazanı olan.Elbette demirbaşlar vardı, kimisi arada bir gelirdi, demirbaşlar zaten belli ve birbiryleriyle samimiydi. ama kimseye böyle bir laf söylenmedi şimdiye kadar. şaka gibi..
Yaptığın çok ayıp..

Ama yanlış anladın @KurkMantosuzMadonna canım sen,orda demek istenen izcibaşı,obabaşı vs etiketleri artık dursun başkalarına verilmesin idi.

Ama yanlış anladın @KurkMantosuzMadonna canım sen,orda demek istenen izcibaşı,obabaşı vs etiketleri artık dursun başkalarına verilmesin idi.
Zaten verilmiyordu canım, saydıklarınızdan başka kimseye verilmedi de bugune kadar.topik açıldığından beri burdayım görüyorum.

"Başkaları geldiğinde yer kalmadığını söylesek"
Çok başka birşey bence..

Söylenmek istenen o değildi elbette. Kelime üzerinde durmayalım lütfen. Anladım ben pembişin demek istediğini. Sen de anla lütfen Kaldı ki burası herkese açık bir topik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…