Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Bnce böyle şeyler izcibasinada yakışmayan şeyler hanımefendigim ateş yakmak için çalı cirpi kalmadida gidip birlikte toplayalimmi ne dersiniz
Rica edicigim yapmayin bir izcibasi olarak sizi kinim kinim kiniyorum boyle seyler bi OBABASIna yakismayan seyler

Bnce böyle şeyler izcibasinada yakışmayan şeyler hanımefendigim ateş yakmak için çalı cirpi kalmadida gidip birlikte toplayalimmi ne dersiniz
Elbette ne kibar bir OBABASI sizi cok sevdim ve yerimi size vermek istiyorum kabul ederseniz egerkarsilik olarak cok sey istemiyorum yerinizi verin yeter

Hiimm siz yerinizi çok seviyorsunuz ya sizi yerinizde etmekteyim bn böyle mutluyum
Iste sey bakin simdi soyle aciklayayim nasil desem bilemedim simdi sey ben izcibasiyim ya hani? Sizde OBABASI! ay pardon o dil niye oyle oldu anlamadim neyse konumuza donelim al iste yaaa bi saattir kibar kibar diyorum illa icimdeki cadiyi uyandirdin gelsene bi buraya sen olmayacak kibarlikla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…