- 19 Ağustos 2017
- 6.479
- 39.403
- 548
- 34
- Konu Sahibi bayan nihayet
- #58.641
:)Buralardayım canım :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:)Buralardayım canım :)
Dün göremedim seni,sonra eşin evdedir dedim. :)
Nazar değer diye korkuyomOo çok işimiz vaar çookama ifşa olduk meg yaa
bıyık filan takaydık bari
![]()
Evet dün evdeydi cuma günleri tatil günü biraz da keyifsizdim şimdi iyiyim kendimi toparladım baya şükürler olsun :)Dün göremedim seni,sonra eşin evdedir dedim. :)
Seni itmem de onu itmeyeceğime garanti veremem didimİş birliği yap bari![]()
İyi ol canım inshallah ❤ hep öyle keyifsizim,kafam dağılıyor buraya gelince :)Evet dün evdeydi cuma günleri tatil günü biraz da keyifsizdim şimdi iyiyim kendimi toparladım baya şükürler olsun :)
Onu itersen seninle barışabilirizSeni itmem de onu itmeyeceğime garanti veremem didim
Ama yapmam düşündüm de şimdi![]()
Aynen iyi geliyor bana da ama ben baya kötüydüm sürekli ağladım boğazım düğüm düğümdü hep, durdurmadim kendimi bı türlü. Ama şimdi geçti elhamdülillah :) amin akabam Allah razı olsun❤İyi ol canım inshallah ❤ hep öyle keyifsizim,kafam dağılıyor buraya gelince :)
Herkesin derdi içinde işteAynen iyi geliyor bana da ama ben baya kötüydüm sürekli ağladım boğazım düğüm düğümdü hep, durdurmadim kendimi bı türlü. Ama şimdi geçti elhamdülillah :) amin akabam Allah razı olsun❤
Amin canım benim sana da inşallah ❤Herkesin derdi içinde iştekıyamam ya ,Allah ferahlık versin içine canım
![]()
Kızaran yanaklarını ısırırım :))Amiiiin![]()
O zaman daha çok kızarırımKızaran yanaklarını ısırırım :))
Çok tatlı gözüktüler gözüme neyse isirmiyim o zaman :))O zaman daha çok kızarırım![]()
Çok tatlı gözüktüler gözüme neyse isirmiyim o zaman :))
Oy oy oy seviyorum seniii ❤tamam,bir daha ki sefere
![]()
Bende seni seviyorum canım ❤ :*Oy oy oy seviyorum seniii ❤