- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
- Konu Sahibi bayan nihayet
- #58.661

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
@tuzsuz_ruh
Seen benden geçtin ammaaa
Beeen sendeen vaaazgeçemeeemm
Olmazsa olmazımsın beniim
Yüreğimee hükmedemem![]()
Bi daha yaparsan bu defa kesin küstüm
Kaçırmışım sucuk ziyafetini ama olsun ellerine sağlık canımEki Görüntüle 2073997
Sucukçunuz geldiii hanımmmm hadi buyrun soğutmayın havalar soğuk içiniz ısınsın M M e gTriplimelek Megi
Eva @Pamuklarperisi @HanimKelesimiGetir @minik meleklerim @DenizinYosunKokusu (hatırlayamadıklarım kusuruma bakmasın yeniyim daha)
Sağol canım bir tek de sen düşünmüşsün
İyi geceler kızlar![]()
Kuzum ne oldu hayirdirKaçırmışım sucuk ziyafetini ama olsun ellerine sağlık canım
Neyse....
Çok kötüyüm canım gitgide de fena oluyorum dinlenemiyorum öyle olunca daha da ilerledi
Kıza da geçti bendenpffff öyle işte
![]()
İyi geceler triplim♡♡
Tesekkur ederim canımÇok geçmiş olsun canım yaa
Üşüttüm sanırım yaa ne içtiysem fayda yok basta önemsemedim. Şimdi de acısı çıkıyorKuzum ne oldu hayirdir![]()
Geçmiş olsun kuzum doktora gittinmi bu dönemde olan hastalık biraz uzun sürüyor ben neler çektim Faranjit tenÜşüttüm sanırım yaa ne içtiysem fayda yok basta önemsemedim. Şimdi de acısı çıkıyorkızda oldu o olmasaydı yaaaa
canım sıkıldı.
Geçmiş olsun canımKaçırmışım sucuk ziyafetini ama olsun ellerine sağlık canım
Neyse....
Çok kötüyüm canım gitgide de fena oluyorum dinlenemiyorum öyle olunca daha da ilerledi
Kıza da geçti bendenpffff öyle işte
![]()
Yok döktüm,kimse yoktu eşlik edecekKahveler icilmis mi bana mı öyle geliyor![]()
Teşekkur ederim. Yok canım gitmedim. Eşim yok oturduğum yerde kimse de yok ancak salı günü gidebilirim eşim olunca. O zamana iyileşirim inşallah.Geçmiş olsun kuzum doktora gittinmi bu dönemde olan hastalık biraz uzun sürüyor ben neler çektim Faranjit ten
Teşekkürler canımGeçmiş olsun canım
Rica ederim canım.kuzuna da geçmiş olsunTeşekkürler canım![]()
Çok sağol canımRica ederim canım.kuzuna da geçmiş olsun![]()