- 13 Eylül 2015
- 21.921
- 68.892
- 798
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #58.701
Canım iyimisin,niçin doktora gidemiyorsun,çocukları bırakacak biri yok diye mi,kızınla gitsen,oğlun durmaz mı bir arkadaşında.Ya da okuldayken gitsen.Salıya kadar nasıl dayanacaksınÇok duramam ama ben yaaa dayanamam fazla biraz dursam yeter herhalde
gitmedim akabam,eşime kıyafet ütüledim,tripli meleğimi merak ettim,inşallah iyidir,rahatlayıp uyumuştur.İyi geceler sana,güneş doğana kadarYine gitti herkes bir şey demeden
Sana da iyi geceler Denizciğimgitmedim akabam,eşime kıyafet ütüledim,tripli meleğimi merak ettim,inşallah iyidir,rahatlayıp uyumuştur.İyi geceler sana,güneş doğana kadar
Sana da iyi geceler Denizciğim
Günayydınn OyyyymakkbaşıGünaydın yafrukurtlar
Günaydın canımGünaydın yafrukurtlar
Şuan gelmesi imkansız canımAa annen kalsaydı keşke sende,nasıl iyileşeceksiniz öyle
Oğlumu güvenecek kimse yok canım yeni taşındık ya buraya o yüzden daha kimseyi tanımıyorum. İyileşmeye calışacağım başka çarem yok şuan.Canım iyimisin,niçin doktora gidemiyorsun,çocukları bırakacak biri yok diye mi,kızınla gitsen,oğlun durmaz mı bir arkadaşında.Ya da okuldayken gitsen.Salıya kadar nasıl dayanacaksın
Megimin tavsiyesiyle yaptım buharı iyi geldi biraz çok uykusuzdum yazamadım buraya da uyımuşum hemen. 2 saat de olsa uyuyabildim.İyimisin @Triplimelek Megi
Günaydın canımGünaydın yafrukurtlar
Günaydın canım,tekrar geçmiş olsun
Komşun olsaydım keşke,bakardım sana megişimŞuan gelmesi imkansız canım
Oğlumu güvenecek kimse yok canım yeni taşındık ya buraya o yüzden daha kimseyi tanımıyorum. İyileşmeye calışacağım başka çarem yok şuan.
Megimin tavsiyesiyle yaptım buharı iyi geldi biraz çok uykusuzdum yazamadım buraya da uyımuşum hemen. 2 saat de olsa uyuyabildim.
Çok teşekkür ederim canımGünaydın canım,tekrar geçmiş olsun
Sağol canım düşünmen yeterKomşun olsaydım keşke,bakardım sana megişim
Biraz rahatladığına sevindim,inşallah çabuk atlatırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?