• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Çok duramam ama ben yaaa dayanamam fazla biraz dursam yeter herhalde :KK64:
Canım iyimisin,niçin doktora gidemiyorsun,çocukları bırakacak biri yok diye mi,kızınla gitsen,oğlun durmaz mı bir arkadaşında.Ya da okuldayken gitsen.Salıya kadar nasıl dayanacaksın:(

Aa annen kalsaydı keşke sende,nasıl iyileşeceksiniz öyle:KK43:
Şuan gelmesi imkansız canım
Canım iyimisin,niçin doktora gidemiyorsun,çocukları bırakacak biri yok diye mi,kızınla gitsen,oğlun durmaz mı bir arkadaşında.Ya da okuldayken gitsen.Salıya kadar nasıl dayanacaksın:KK43:
Oğlumu güvenecek kimse yok canım yeni taşındık ya buraya o yüzden daha kimseyi tanımıyorum. İyileşmeye calışacağım başka çarem yok şuan.
İyimisin @Triplimelek Megi :KK57:
Megimin tavsiyesiyle yaptım buharı iyi geldi biraz çok uykusuzdum yazamadım buraya da uyımuşum hemen. 2 saat de olsa uyuyabildim.

Günaydın yafrukurtlar Hoppa

İçimde buz kütlesi var sanki donuyorum
images-2.webp

Şuan gelmesi imkansız canım

Oğlumu güvenecek kimse yok canım yeni taşındık ya buraya o yüzden daha kimseyi tanımıyorum. İyileşmeye calışacağım başka çarem yok şuan.

Megimin tavsiyesiyle yaptım buharı iyi geldi biraz çok uykusuzdum yazamadım buraya da uyımuşum hemen. 2 saat de olsa uyuyabildim.
Komşun olsaydım keşke,bakardım sana megişim:(
Biraz rahatladığına sevindim,inşallah çabuk atlatırsın:anne:

Back
X