- 22 Kasım 2016
- 6.265
- 47.058
- 468
- 45
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #58.781
Çok zor canım yaÖzlemişiz gerçekten canım yemin töreninde herşey bitti komutan serbestsiniz dedi o askerleri görmeniz lazm nasıl koşuyorlar ailelerine bulamadım ilk kardeşimi bi baktım yeşil takımın içinde nasıl geliyor tutamadım kendimi en son
Hayırlısıyla tezkeresini de alır gelir sağ salim inşallahÖzlemişiz gerçekten canım yemin töreninde herşey bitti komutan serbestsiniz dedi o askerleri görmeniz lazm nasıl koşuyorlar ailelerine bulamadım ilk kardeşimi bi baktım yeşil takımın içinde nasıl geliyor tutamadım kendimi en son
İnaanmıyoruuumbütün izciler çil yavrusu gibi dağılmış toplayayımmı sizi topiklerden he
tuzsuuz akabaa hadi triplim asminim hasta,siz nerdesiniz
Bak görüyormusun meleğim,eşinden Allah razı olsun,işte bu benim için daha önemli,iyiyken ipeğim çiçeğim dese de,bunları düşünmese ne kıymeti var ki...Hastayım hastaaaaaa
Nane limonumu bile ben yapıyorum
Bir çorba yapayım dedim ilk defa tatsız tuzsuz yapmışımyavrularım aç kalacaktı az daha
Eşim dışardan söylemiş bize göndertmiş kapıda yemek paketini görünce ağlayan ilk benimdir herhaldekendim için değil çocuklar mahvoldular
Komşu da nasıl oldu bilmiyorum 1 tabak yemek getirdi sağolsun. Rabbim yardım ediyor yaaa
Denizzzzzzz gitme heee bir yere buralardayızzzzz
Çok teşekkür ederim canım.Bak görüyormusun meleğim,eşinden Allah razı olsun,işte bu benim için daha önemli,iyiyken ipeğim çiçeğim dese de,bunları düşünmese ne kıymeti var ki...
zaten sana dememiştim bebeğim,sen iyileşte gel
Amiiin,bazen eşime trip attığım zaman bile,Allah seni başımızdan eksik etmesin derim içimden,ama belli etmemÇok teşekkür ederim canım.
Sağolsun eşim her konuda yardımcıdır.
Bu ara işleri yoğun olduğu için böyle olduk. Yoksa kendisi elleriyle yapar yedirirdi bana hastayım diyeşuan bile işte
Rabbim ona sağlık sıhhat versinbaşımdan eksik etmesin
Amin kuzum inşallah nasıl oldunHayırlısıyla tezkeresini de alır gelir sağ salim inşallah
Kaynanan odaya mı kilitledi seniIcimdekiSonsuzDeniz Deniiiiiiiiz
Oyyy maşallah ya bizlerde öyle oluruz inşaallah.Amiiin,bazen eşime trip attığım zaman bile,Allah seni başımızdan eksik etmesin derim içimden,ama belli etmem
Babamda annem hastaysa ya da evde yoksa bizlere pişirir yedirir,bir bardak süt bari içsin diye annemin başında beklerdi,halen de öyledir.
Nereye gitmişim bennnİnaanmıyoruuumbütün izciler çil yavrusu gibi dağılmış toplayayımmı sizi topiklerden he
tuzsuuz akabaa hadi triplim asminim hasta,siz nerdesiniz
Bir an önce iyi olmak için elimden geleni yapıyorum canım. Öksürüğüm biraz azaldı boğazım da iyi. Ara ara ateşleniyorum o da sanırım nane limon dan kaynaklı terletiyor beni ama iyi geliyor. İlaçlarım vardı zaten onları da kullanıyorum. Yarına daha iyi olurum inşallahAmin kuzum inşallah nasıl oldun
Oba da yanlız kalınca çıldırmışNereye gitmişim bennnevde bile degildim
Nane limonu iç terle at bir an önce canım uzun sürdü bu defa senin inşallah yarına daha iyi olursunBir an önce iyi olmak için elimden geleni yapıyorum canım. Öksürüğüm biraz azaldı boğazım da iyi. Ara ara ateşleniyorum o da sanırım nane limon dan kaynaklı terletiyor beni ama iyi geliyor. İlaçlarım vardı zaten onları da kullanıyorum. Yarına daha iyi olurum inşallah
Evde bile değildim hem ahahahah yarışma topiğinde görmüş beni fircaliyorOba da yanlız kalınca çıldırmış
Bilmem bana cevap vermiyor da
Dinlenemeyince uzun sürüyor canım. 3 gündür toplasan 6 saat uyumamışımdır uzunca sürekli uyanıyorum. Kızımda hasta olunca onunla da ilgileniyorum. O yüzden böyle oldum kızım daha iyi bugün. Yarına da ben toparlanırım inşaallahNane limonu iç terle at bir an önce canım uzun sürdü bu defa senin inşallah yarına daha iyi olursun
He beni kilitledi,etkisi sana olmuşKaynanan odaya mı kilitledi seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?