- 15 Ekim 2016
- 22.723
- En iyi cevaplar
- 1
- 130.053
- 598
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #5.861
Ne diyon kiz bana kotu bir sey mi dedin
Hosgeldin canimm ben obanin izcibasiyim ^_^Beni de aranıza alır mısınız?
Oyy yirim seniiii :**
Aaa ustume iyilik sağlık obabasina bu kadar laf hem dil çıkarmahem tehdit etme hemde cadiligini kullanma avukatimi istiyorum o olmadan asla konusmam
Obabaşı oldu pembiş evet.Hosgeldin canimm ben obanin izcibasiyim ^_^
Oyy yirim seniiii :**
Oh mis gibi isindim yaa buz gibiydi OBABASI ilgilenmiyor bizle
Yafrukurtlar olarak hepimiz cok magduruz tum gun yatiyorObabaşı oldu pembiş evet.
Ne diyosun bu konuda?
Sen artık devamlı burdasın değil mi pıtırcık?Yafrukurtlar olarak hepimiz cok magduruz tum gun yatiyoroymakbasim hani boyle daha caliskan daha ilgili daha iyi biri OBABASI olsa aa bu arada kendimi tarif etmisim sanki
Boğazım hafif ağrıyor zaten,çok iyi oldu teşekkür ederim
Kizlar kis ayindayiz malum ^_^ sicak sicak icelim hastaliklara karsi korunalim :** afiyet olsun kiiii ❤❤❤
Gelirim MegimmSen artık devamlı burdasın değil mi pıtırcık?
Eğer eskisi gibi hep geleceksen,sen de obabaşı olabilirsin. Obayla devamlı ilgilenmek gerek çünkü:))
Ayy afiyet olsun kiii :**Boğazım hafif ağrıyor zaten,çok iyi oldu teşekkür ederim
Ahahahah mesajimi alinca kosmus gelmisBirileri bnm arkamdan iş çevirmiş yerimi almaya çalışmış bakiyorum
Ahahahah mesajimi alinca kosmus gelmiskim o ispiyoncu kendi kendimi ispiyonlayacak kadar deliyim evet
Bi ates bile yakmamissin kizim ne konusuyorsun hala herkes birer buz küpüne donusmusBnmi gün boyu yatiyorumbni kendinle karıştırma canım bn bi kere akşama kadar obamiza için çalışıyorum taammmi
Bi ates bile yakmamissin kizim ne konusuyorsun hala herkes birer buz küpüne donusmus
Bilmem kötü birşey mi demişimNe diyon kiz bana kotu bir sey mi dedin
Ahahahah merhaba dunyali ben dostumEe mesaj atınca duramadim geldim bide bir dost yazmış ya
Koskoca OBABASI dururken bana dusmez o ben ihlamur hazirliyordum yafrukurtlara sen gibi bos degildim iki elim var fazladan bisey yapamiyorum robotmuyum benSende izcibasisin kızım sen yaksaydin bn yoktum sen niye yakmadin elin armutmu topluyodu
Tammam o vakit sen de OBABAŞIsınGelirim Megimmayy gorev askiyla carpiyor kalbimmn
Ayy afiyet olsun kiii :**
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?