• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yafrukurtlar toplanıyor :)))

59431_428967371455_17900841455_5679236_2369946_n.webp

Ay bu millet bir anlasa Noel ve yılbaşı arasındaki farkı :olamaz: her sene aynı terane oluyor .Bende seviyorum ışıl ışıl her yer :KK36:
İşte onun için üstüne basa basa 31 Aralık yeni yılı kutlamak diyorum ya..

24 aralık kutlamıyoruz biz. İsa'nın doğuş tarihi..
He bu kadar tepkili olmak çok saçma o ayrı. Çünkü o da Allahın peygamberi değil mi?İbrahim'in kurban olayını onaylamak uygulamak vs ok. Ama İsa cısss!
Neyse.. Afaroz edilmeyelim gönüllerden yine de:KK66:

He bu kadar tepkili olmak çok saçma o ayrı. Çünkü o da Allahın peygamberi değil mi??
İbrahim'in kurban olayını ok. İsa cısss gibi bişey..
Valla eden eder. Burda Noel'de tatil bile ediyorlar,Hristiyanlar için . Tabii ülke genelinde tatil oluyor :) 31 Aralık'taki vurguyu hissttim ;)

He bu kadar tepkili olmak çok saçma o ayrı. Çünkü o da Allahın peygamberi değil mi?İbrahim'in kurban olayını onaylamak uygulamak vs ok. Ama İsa cısss!
Şimdiden profillerde konuşulmaya başlanmış. Herkes ayrı düşüncede o yüzden fazla yüz göz olmamak lazım boşverin.

Valla eden eder. Burda Noel'de tatil bile ediyorlar,Hristiyanlar için . Tabii ülke genelinde tatil oluyor :) 31 Aralık'taki vurguyu hissttim :KK66:
Bulsam PCde geçen seneki yılbaşı ağacımı..
İngiltere'de yaşadım ben kaç sene.. Bayılırım onların geleneksel kutlamalarına..

Back
X