- Konu Sahibi bayan nihayet
- #58.981
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahaha
Bensiz yeni yıla girersenBen de kurucam yılbaşı ağacımı..
O yemeklerden yapıyorum her yılbaşı..
Çok seviyorum yeni yılın gelişini kutlamayı '31 Aralık' gecesi![]()
İşte onun için üstüne basa basa 31 Aralık yeni yılı kutlamak diyorum ya..Ay bu millet bir anlasa Noel ve yılbaşı arasındaki farkıher sene aynı terane oluyor .Bende seviyorum ışıl ışıl her yer
![]()
Keşke yaŞarjım bitti tel kapandıBitmeyen şarj olsa
Bensiz yeni yıla girersen![]()
Valla eden eder. Burda Noel'de tatil bile ediyorlar,Hristiyanlar için . Tabii ülke genelinde tatil oluyor :) 31 Aralık'taki vurguyu hissttimİşte onun için üstüne basa basa 31 Aralık yeni yılı kutlamak diyorum ya..
24 aralık kutlamıyoruz biz. İsa'nın doğuş tarihi..
He bu kadar tepkili olmak çok saçma o ayrı. Çünkü o da Allahın peygamberi değil mi??
İbrahim'in kurban olayını ok. İsa cısss gibi bişey..
Neyse.. Afaroz edilmeyelim gönüllerden yine de![]()
Şimdiden profillerde konuşulmaya başlanmış. Herkes ayrı düşüncede o yüzden fazla yüz göz olmamak lazım boşverin.İşte onun için üstüne basa basa 31 Aralık yeni yılı kutlamak diyorum ya..
24 aralık kutlamıyoruz biz. İsa'nın doğuş tarihi..
He bu kadar tepkili olmak çok saçma o ayrı. Çünkü o da Allahın peygamberi değil mi?İbrahim'in kurban olayını onaylamak uygulamak vs ok. Ama İsa cısss!
Neyse.. Afaroz edilmeyelim gönüllerden yine de![]()
Bulsam PCde geçen seneki yılbaşı ağacımı..Valla eden eder. Burda Noel'de tatil bile ediyorlar,Hristiyanlar için . Tabii ülke genelinde tatil oluyor :) 31 Aralık'taki vurguyu hissttim![]()
Milletin ne dediğini takarsak ömür geçmez . Onlar nefretle beslenen insanlar . Allah uzak tutsun bizden.Şimdiden profillerde konuşulmaya başlanmış. Herkes ayrı düşüncede o yüzden fazla yüz göz olmamak lazım boşverin.
AminnnnnMilletin ne dediğini takarsak ömür geçmez . Onlar nefretle beslenen insanlar . Allah uzak tutsun bizden.
Burda da o kadar çok ki . Ama hiç kavga.nefret yok. Bak bi canım bulursan görmek isterim :)Bulsam PCde geçen seneki yılbaşı ağacımı..
İngiltere'de yaşadım ben kaç sene.. Bayılırım onların geleneksel kutlamalarına..
İyi geceler canım ,kapanır o şimdiAllaahımmmmmmm elektrikler gitti
Şarjım %6![]()
Çok güzelmiş