- 13 Eylül 2015
- 21.921
- 68.892
- 798
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #59.201
Dur ben rahat bişeyler giyeyim
Anammm dogru :) b3m sevmiyorum burayi ya her yer insaninsallah cnaim saol
Şanslı biri değilim tabiki varbuda çok güzelmiş ince bilek
sen de var mı kaynana
Şanslı biri değilim tabiki var
Yok yiym sukur tevekkulle bekliyorumevet çok kalabalık ama şartlar gereği mecburuz ista =)
kuzum ağrın sızın oldu mu hiç
Yakın ama herşeye karışma huyunu törpüledim:) zararı yok sayılır. Sanki kadının nazarı değiyor bize gibi geliyor bana. Ya da negatif enerji yayıyor bilmiyorum. Ne zaman onunla bir araya gelsek eşimle saçma sebeplerden kavga ediyoruz. Dün iyice emin oldum buna.haha
yakın mı
herşeye karışan bir tip mi
benimki öyleydi
ama gidiyooo çok şükür!
Yok yiym sukur tevekkulle bekliyorum
Yakın ama herşeye karışma huyunu törpüledim:) zararı yok sayılır. Sanki kadının nazarı değiyor bize gibi geliyor bana. Ya da negatif enerji yayıyor bilmiyorum. Ne zaman onunla bir araya gelsek eşimle saçma sebeplerden kavga ediyoruz. Dün iyice emin oldum buna.
Seninki nereye gidiyor?o bizde de oluyodu canım
annesi birşeyimizi beğensin ya da eşimin bana yaptığı bir jesti görsün,
sonrasında tartışma çıkıyodu illa ki..
ne güzel törpülenebilmişsse
bizimkinin bir kulağından girer diğerinden çıkar.
Ben de öyle birşeye şahit oldum bilek.Eşime ulaşamamış annesi,beni aradı, bir uğrasın işten dönerken,yapılacak bir iş varmış.Yakın ama herşeye karışma huyunu törpüledim:) zararı yok sayılır. Sanki kadının nazarı değiyor bize gibi geliyor bana. Ya da negatif enerji yayıyor bilmiyorum. Ne zaman onunla bir araya gelsek eşimle saçma sebeplerden kavga ediyoruz. Dün iyice emin oldum buna.
Var ama ne ben ona karisirim ne o bana yani ne iyi gunde yanimda ne kotu gunde haftada bir 2 saat gorurum okadarçok şükür caniko
sen de var mı kaynana
günün konusu oldu
Var ama ne ben ona karisirim ne o bana yani ne iyi gunde yanimda ne kotu gunde haftada bir 2 saat gorurum okadarçok şükür caniko
sen de var mı kaynana
günün konusu oldu
sen de var mı kaynana
günün konusu oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?