- 22 Nisan 2015
- 19.205
- 116.794
- 798
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #59.181
Kuzucumm aynen yolladığın resim gibi buralar :)
Halin keyfin nasıl canım,konuşamadık ne zamandır..
Yaa banane yaa,hepsi benim,başbelasının sarı yapraklarından da aldım banane işte
Hadi yaaa,kadını oba gücüyle yola koyduk deseneeeözledim ruhumu
hasta oldum gelemedim kuzu
)=
nasılsın ne var ne yok
ama güzel bir haberim var
kv kp memlekete dönüyo
son 15 gün kaldı
halay çekelim!
canım çok şükür iyiyim,bir rahatsızlığım vardı,onu atlattım,hayat sağlıklı daha güzel :)iyiyim kuzum evet etiketleyim dedim
obaya arada uğra canım
keyfim iyi çok şükür
üşütmüştüm onu atlatmaya çalışıyorum,
sen nasılsın şekercim?
canım çok şükür iyiyim,bir rahatsızlığım vardı,onu atlattım,hayat sağlıklı daha güzel :)
sen nasılsın canım,kontrollerin nasıl gidiyor,merakla bekliyorum güzel haberlerini :)
Hadi yaaa,kadını oba gücüyle yola koyduk deseneee
Ne kadar yoklar şimdihaha aynen öyle oldu denizim
nasl sevindim anlatamam
O zaman nnnnnnnn nnnnnnnnkalkın nnnnnnnn bugün stilettoyla halay cekeceguk DENİZZZZZZZZZZZ
IcimdekiSonsuzDeniz gel len buraya kutlama var kimse beni tutamaz bugunnnnnn yasasinnnnnnnnn
VAN TÜ TİRİİİİİ FOROOOO7 gün 24 saat sürecek horona hosgeldiniz
Ne kadar yoklar şimdi
Ya böyle deyince de suçluluk hissediyorum,biz de yaşlanacağız,kv olacağız ama,bunaltmasınlar kardeşim ya,büyük olsunlar,bunun bilincinde olsunlar,baş üstüne.Bir de insan evlenince kendi ailesiyle içiçe olmuyor,çünki bir aile kurmuş,eş ailesiyle olur mu,o l m u y o o o rhaha aynen öyle oldu denizim
nasl sevindim anlatamam
Vallahi gözünaydın,bayram gibi sana şimdiuzun bir süreşekercim yazın belki gelirler bir kaç aylığına
oda belli değil şu an için. .
Anammm dogru :) b3m sevmiyorum burayi ya her yer insanhaha aynı şehirde olduğumuz için olabilir mi
geceden beri yağmur dinmedi..
az kalmış kuzumm
inşallah pozitif çıkacak..
dualarım seninle..
Saol canim amin insallahAllah im inşallah yüzüne baksın kuzum gönlünün muradını versin inşallah pozitif cikar
Güzelliğe bak teşekkür ederim canım
Vallahi gözünaydın,bayram gibi sana şimdi
Kvnin üst katından eski bir eve taşınmıştım ama nasıl mutluydum anlatamam,kendi başının sultanı olmak gibi var mı
Güzelliğe bak teşekkür ederim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?