- 13 Eylül 2015
- 21.921
- 68.892
- 798
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #59.421
Hoşbuldum :) Eskinin Hicolojii si şimdinin sigara tirkayisi NoSmoking iHoşgeldin sağlıklı arkadaş,meeeg tanıştırmadı ama
10 dak içinde becerdin becerdin. Yoksa kalıcı oluyo. Ayrıca silmek yassahMeeg,buraya yüklenen bir dosya nasıl kaldırılıyor,anlatırmısın bana,geçen bir konu da kız kaldıramamış,olur ya,hiç başıma gelmedi ama
Hoşbuldum :) Eskinin Hicolojii si şimdinin sigara tirkayisi NoSmoking i
Aa sahi mi,mesela ben senin koltuklarını gördüm,tanıdık biri olabilirdim.Mutfak masası bakıyorum,alınca foto at diyor arkadaşlar.Atsam kalıcı olsun istemem mesela10 dak içinde becerdin becerdin. Yoksa kalıcı oluyo. Ayrıca silmek yassah
Kardeşim yapıyor ama yedimmi hatırlayamadım şimdiLor kurabiyesi seveniniz var mı ???
Bende değiştirirsem denizdeki karpuz kabuğu yapıcamHoşbuldum :) Eskinin Hicolojii si şimdinin sigara tirkayisi NoSmoking i
Kakaolu kurabik tarifi versene hicomLor kurabiyesi seveniniz var mı ???
Dosya silmel yasak Yosunum. Kural dışı.Aa sahi mi,mesela ben senin koltuklarını gördüm,tanıdık biri olabilirdim.Mutfak masası bakıyorum,alınca foto at diyor arkadaşlar.Atsam kalıcı olsun istemem mesela
Yaaa ben hicolojii yi yıllardır kullanırım heryerde. Ama işte heryerde kullanınca tanındı çevremde ister istemez bu sitede dışarı bağlantı verdiği için tırstım ondan değiştimBende değiştirirsem denizdeki karpuz kabuğu yapıcamama inşallah gerekmez,çok seviyorum nickimi çook
Kakaolu kurabik tarifi versene hicom
Her yerde aynı nick başlıbaşına bir risk zatenYaaa ben hicolojii yi yıllardır kullanırım heryerde. Ama işte heryerde kullanınca tanındı çevremde ister istemez bu sitede dışarı bağlantı verdiği için tırstım ondan değiştim
Twitter instagram heryerden kastım ama yine de işkillendim sonuçta bi tane hicoloji yok hem benimki iki i ile :) ama yine de dediğin gibi riske girmek istemedimHer yerde aynı nick başlıbaşına bir risk zaten
O da olur.Öğrendiğim iyi oldu.Gerekirse özelden atarım alınca görmek isteyeneDosya silmel yasak Yosunum. Kural dışı.
Aldığın mobilyanın netten görüntüsünü bulup eklesen..
Aferin nnnnnnnn sana benden 100 puan
Ahahahahahha ay Allahım yaaaa ne alemde insanlar var uçtu demek bizim kuşGeldiği gün gitti ya kodese.Laf atıp durdu bir konu da.Vinka geldi dedi ki,kız banlanacaksın,seni almaya geldim
Bu da diyo ki,aaa velim gelmiş,ben gidiyorum,tut elimi vinka gidelim
Yolda giderken mune biçerdöverle geçiyormuş,marlayı da biçmiş
Dedim vinka bi kıza sahip çıkamadın,buna park yapalımda oynasın gelince,çok yaramaz bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?