- 13 Eylül 2015
- 21.921
- 68.892
- 798
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #59.401
Çift tikiştideNe gülüyon hiiiihhhh
Benimki hamurişi aşığı. Ben zeytinyağlı ve et severim.Oo daha.ne.olsun,ev kadınlığı tahtına oturmuşsun işte
Harikasın canım teşekkürlerM M e g oymakbaşım izninle sana favori kurabiyemin tarifini yazayım
Tarçınlı kurabiye
1 sb pudra şekeri
Yarım paket katıyağ
1 çb sıvıyağ
1 çb yoğurt
1 sb nişasta
kabartma tozu
vanilya
Un
1 tatlı kaşığı tarçın
Bu kurabiyeyi sık sık kavanozu boşaldıkça yaparım minik minik yap bide lokmalık olsun ağızda dağılan kıyır kıyır muhteşem bişey oluyor.
Lahmacunu mutfak fırınında nasıl pişiriyorsun meeeg,benim ki kurutuyor.Kaç derecede koyuyorsun,çabuk pişmeli ama olmuyor pek,kuruyor,davul fırınlarda güzel olur o,annemde öyle var,benim ankastre,onda yapamadım
Ne?Koltuklarına örtü mü seriyorsun,kaç kişisiniz ki evde
Lahmacunu mutfak fırınında nasıl pişiriyorsun meeeg,benim ki kurutuyor.Kaç derecede koyuyorsun,çabuk pişmeli ama olmuyor pek,kuruyor,davul fırınlarda güzel olur o,annemde öyle var,benim ankastre,onda yapamadım
Ne?
mutfak tezgahından bahsediyoduk ya??
Aaa harikasın,ben öyle tencere pizzası yapıyorum aceleyse,ama bu hiç aklıma gelmemişti
Harikasın canım teşekkürler
Şu un olayına bi açıklık getirsek..
O kadar çabuk ve güzel pişiyo ki..Aaa harikasın,ben öyle tencere pizzası yapıyorum aceleyse,ama bu hiç aklıma gelmemişti
Harcı bildiğimiz çiğ harç dimi,hamur sade mi suyla yani,hemen kıyma çıkarayım dondurucudanAaa harikasın,ben öyle tencere pizzası yapıyorum aceleyse,ama bu hiç aklıma gelmemişti
Süppersinnelim alıştığı için göz kararı yapıyom ama şöyle söyleyim 3 su bardağından sonrasını dikkatli koy çok sert olmasın hamur zaten katıyağlı olduğu için çabuk toparlar eline yapışmasın yeter kıvamı.
Hoşgeldin sağlıklı arkadaş,meeeg tanıştırmadı amaelim alıştığı için göz kararı yapıyom ama şöyle söyleyim 3 su bardağından sonrasını dikkatli koy çok sert olmasın hamur zaten katıyağlı olduğu için çabuk toparlar eline yapışmasın yeter kıvamı.
Ben hamura 1 çay kaşığı kuru maya koyuyorum. Az süt,1 yumurta ve un..Harcı bildiğimiz çiğ harç dimi,hamur sade mi suyla yani,hemen kıyma çıkarayım dondurucudan
Kıyma buzluktan çıktı,çocuklara yapayım,yazarım akşama,sağolBen hamura 1 çay kaşığı kuru maya koyuyorum. Az süt,1 yumurta ve un..
Azcık ta sıvıyağ koy hamura meggg altı hafif kıtır olur tadından yenmezBen hamura 1 çay kaşığı kuru maya koyuyorum. Az süt,1 yumurta ve un..
Muckmuah Yosunum,eline sağlık şimdidenKıyma buzluktan çıktı,çocuklara yapayım,yazarım akşama,sağol
Bazen koyuyom,bazen unutuyomAzcık ta sıvıyağ koy hamura meggg altı hafif kıtır olur tadından yenmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?