- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #59.901
Açılır açılır son günlerde mutfagimin favori parcasini ki o ki
Açılmadı
Porselen demlik miAçılır açılır son günlerde mutfagimin favori parcasi
Pis deniz ben müziksiz yaşayamam bilmiyomusunPorselen demlik mi
HeePis deniz ben müziksiz yaşayamam bilmiyomusun
Baglat ne baglatmiyon kocan esnaf mı öyleyse turkcellde 30 liraHee,onu açayım da internetim bitsin di mi benim öyle bol bol ev internetim yok
Zenginin hali de bir başkaBu kahvaltı kaçmazdıkaçmış eline sağlık akabacım Sabah açılmamıştı resimler,neyse kalanlardan ısıtayım kendime oo şu kavanozdaki siyah havyar galiba,balık yumurtası olduğuna göre menemen yapayım bari çok sosyetikim çook
Sen varken de yaparızKız bu muhabbetler şimdi mi yapılır,bende çok doluyum bu konuda,yidiler gül gibin kızın başınıyardım ederdim size
Şimdilik gidiyor böyle,bakalım,birde kısıtlıyken çocukları biraz zaptediyorum,ev inti olsa zor oturturum ödev başınaBaglat ne baglatmiyon kocan esnaf mı öyleyse turkcellde 30 lira
Haklısın ben tek olduğum için düşünemedim oniŞimdilik gidiyor böyle,bakalım,birde kısıtlıyken çocukları biraz zaptediyorum,ev inti olsa zor oturturum ödev başına
Senin hazırladığın kahvaltıyı didim,o kafanozda ki havyar diiiil miZenginin hali de bir başka
Senin hazırladığın kahvaltıyı didim,o kafanozda ki havyar diiiil mi
He dün geceki kıralıça muhabbetinden sonra olduSenin hazırladığın kahvaltıyı didim,o kafanozda ki havyar diiiil mi
Kelle ,babamın en sevdiği yiyeceklerden biri
Kelle ,babamın en sevdiği yiyeceklerden biri
Senin hazırladığın kahvaltıyı didim,o kafanozda ki havyar diiiil miZenginin hali de bir başka
Tam babamlık tamocakta pişiyor şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?