- 14 Ekim 2015
- 10.214
- 63.639
- 528
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #59.881
YaaaaOnlar öyle getiriyo megişim,oraya giden biri anlattı,birde bu kişi yaşlı olduğu için saygıdan onun önüne koymuşlar.Kelle bana,ben kelleye bakakaldım diyo .Bir lokma almalıymış ki,digerleri yesin,gözlerimi yumdum,Allaha sığındım,bir lokma kopardım güç bela diyo
Ahahahah hic bisey yapamazzzz Allah Allah gece 2 de isim var demiş gitmiş şu isim var dememiş insanın aklına herşey geliyorGibertir bizi sus sus
Gözlerini dikip bakar şekilde olursa fenakelle çok korkunç bisey mı ki ben hep görüyorum nolcek
Babamlarda biz de yeriz de,ama ayıklanır hani,didiklenir,sofrada kafa kafaya gelmezsinkelle çok korkunç bisey mı ki ben hep görüyorum nolcek
Amannnn pişmiş kellenin nesi korkunç ben dişlerini alıp bakiyorum tek tek sağlıklı mı degilmi diyeGözlerini dikip bakar şekilde olursa fena
Şimdi fotosunu çekip aticam bu telefon atsa ahahahahahBabamlarda biz de yeriz de,ama ayıklanır hani,didiklenir,sofrada kafa kafaya gelmezsin
Kız bu laf kim içindi
Bak öyle iyimiş :))Babamlarda biz de yeriz de,ama ayıklanır hani,didiklenir,sofrada kafa kafaya gelmezsin
Amannnn pişmiş kellenin nesi korkunç ben dişlerini alıp bakiyorum tek tek sağlıklı mı degilmi diye
Turlu turlu şey geliyor aklıma gece iki de pazara gidemez dimi temizlik yapamaz eeeeeeee uyumadigina göre
Çok sağlıklı hergun fırçalamış dişlerini hem beyaz mübarekBak öyle iyimiş :))
senin yaptığın sağlıklı mıydı
Napıcan dişlerini iş işten geçmiş,biraz geç kalmışın bakım içinAmannnn pişmiş kellenin nesi korkunç ben dişlerini alıp bakiyorum tek tek sağlıklı mı degilmi diye
Kız bu laf kim içindi
Napıcan dişlerini iş işten geçmiş,biraz geç kalmışın bakım için
Olsun incelemek lazım ama dimi pişmeden bı kontrol pişince bi kontrolNapıcan dişlerini iş işten geçmiş,biraz geç kalmışın bakım için
Fotosunu isterizzzÇok sağlıklı hergun fırçalamış dişlerini hem beyaz mübarek
Pizza yapmıştır benceTurlu turlu şey geliyor aklıma gece iki de pazara gidemez dimi temizlik yapamaz eeeeeeee uyumadigina göre
Atamayorum telefondan yaaa deli etti beni yoksa denize ifşa edecektim kendimiFotosunu isterizzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?