- 13 Nisan 2016
- 1.853
- 23.898
- 238
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
Ben yaşlı izciyim hoş görün artık :)))
Hoşbulduk tatlım esas yavrukurt sensin
Hayırlı olsunn ne güzel olmuş burası
Hosgeldiniz melekler ^_^
Bu ara baya koşturuyom ne hikmetse burayı ihmal etmiyorumKim o yasli?? benim ablam citir citir kii
Oyy yirimm yafrukurt yir seniinasilsin guzel kuzum
Hoşbuldum perimm nasılsın ne zamandır konuşamamistik bizde özledim seni nasıl gidiyor hayatHosgeldiniz melekler ^_^
Insan girmeden yapamiyor ozluyor ahterimm ^_^ gunler bi iyi bi kotu geciyor iste yaramaz sevdicegimleBu ara baya koşturuyom ne hikmetse burayı ihmal etmiyorumperimm sende ne var ne yok anlat bakalım
Kuzummmm ❤❤❤ kiz iyisin demi sen suskunsun cok? Hersey yolunda insallah ^_^ bende ozledim gorunce sevindimm :)) hayat inisli cikisli cannim bende anlamiyorum bi iyi bi kotuHoşbuldum perimm nasılsın ne zamandır konuşamamistik bizde özledim seni nasıl gidiyor hayat
Canimm nasilsinnn ^_^
Insan girmeden yapamiyor ozluyor ahterimm ^_^ gunler bi iyi bi kotu geciyor iste yaramaz sevdicegimlekac gundur iyiyim keyfim yerinde
Kuzummmm ❤❤❤ kiz iyisin demi sen suskunsun cok? Hersey yolunda insallah ^_^ bende ozledim gorunce sevindimm :)) hayat inisli cikisli cannim bende anlamiyorum bi iyi bi kotu
Ayni ben yaaaBende ara ara depresyon eşiğinde dolaşıp sonra mutluluktan uçuyorum bu aralar dengesiz bi ruh halindeyim anlayacağın
Okul ev hayat bi şekilde akıyo işte
Ahahahah bendende selamlar4 ziyaretçi kim acaba selam sizede dostlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?