- 22 Nisan 2015
- 19.205
- 116.794
- 798
- Konu Sahibi bayan nihayet
- #60.041
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Napıveremaz biraz iyileştim
sen ne yaptın
:d
Gece uyumuyorum bensen buradasın ya gülüm
napıyosun bakiyimm
![]()
Hoşbulduk canım,alıntılanmıyor bir türlü,nedenseben yoktum o zaman da =)
hoşgeldin denizim yosunum..
İyi geceler canım :)anam kımıl kımıl ne guzelmıs oyle JanJanlınerden bulursun byle seylerı kuzum senınde gecen guzel gecsın ınsallah tesekkur ederım :)
Hepınıze ıyı geceler kızlar![]()
ya mesajın gittiği hiç belli olmuyo bazen obabaşım,ben de tekrar atınca sonuç brezilya dizisiSağlam olsun diye çift mi yazıyon![]()
ya mesajın gittiği hiç belli olmuyo bazen obabaşım,ben de tekrar atınca sonuç brezilya dizisiSağlam olsun diye çift mi yazıyon![]()
Olsun sağlam olsunya mesajın gittiği hiç belli olmuyo bazen obabaşım,ben de tekrar atınca sonuç brezilya dizisi![]()
Gece uyumuyorum benuykuyla aram yok
napayim mutfaktayim kendime bir seyler hazirlayacagim yemekk icin. Sen napiyorsun kuzumm?? ^^
anam kımıl kımıl ne guzelmıs oyle JanJanlınerden bulursun byle seylerı kuzum senınde gecen guzel gecsın ınsallah tesekkur ederım :)
Hepınıze ıyı geceler kızlar![]()
Napıveremçok şükür,yağmurun sesini dinliyorum
![]()
Bende seviyorum :) huzurlu huzurluoh en güzeli
yağmurun sesini severim
![]()
Huzur hanımım iyi geceler
Gece gece ne yiyin bakameGece uyumuyorum benuykuyla aram yok
napayim mutfaktayim kendime bir seyler hazirlayacagim yemekk icin. Sen napiyorsun kuzumm?? ^^
ya mesajın gittiği hiç belli olmuyo bazen obabaşım,ben de tekrar atınca sonuç brezilya dizisi![]()
ya mesajın gittiği hiç belli olmuyo bazen obabaşım,ben de tekrar atınca sonuç brezilya dizisi
İşte aynen böyle![]()
Slm millet
Huzur hanımım iyi geceler![]()