• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yafrukurtlar toplanıyor :)))

download

Safistd Safistd

anam kımıl kımıl ne guzelmıs oyle JanJanlı :D nerden bulursun byle seylerı kuzum senınde gecen guzel gecsın ınsallah tesekkur ederım :) :KK200:

Hepınıze ıyı geceler kızlar :KK19:

Gece uyumuyorum ben :KK70: uykuyla aram yok :p napayim mutfaktayim kendime bir seyler hazirlayacagim yemekk icin. Sen napiyorsun kuzumm?? ^^

ben de kahvemi içtim canım
biraz forumda takılayım dedim =)

anam kımıl kımıl ne guzelmıs oyle JanJanlı :KK70: nerden bulursun byle seylerı kuzum senınde gecen guzel gecsın ınsallah tesekkur ederım :) :KK200:

Hepınıze ıyı geceler kızlar :KK19:

Ben bulurum böyle güzel şeyleri şekercimm
iyi geceler olsun =)

Ben de geldim _Verda_ _Verda_ im,kimse yok mu,dün akşam ne kazanlar kaynatmışlar:KK12:

Ben de geldim _Verda_ _Verda_ im,kimse yok mu,dün akşam ne kazanlar kaynatmışlar:KK12:

ya mesajın gittiği hiç belli olmuyo bazen obabaşım,ben de tekrar atınca sonuç brezilya dizisi :p

ya mesajın gittiği hiç belli olmuyo bazen obabaşım,ben de tekrar atınca sonuç brezilya dizisi :p
İşte aynen böyle:KK34:

:halay::KK71::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon:

Back
X