- 2 Haziran 2015
- 18.789
- 216.209
- 548
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #60.501
Merhaba ruhumm nasilsin?? ^_^Günaydın pericikkkk
ruhun yesin seniMerhaba ruhumm nasilsin?? ^_^
Yesinnnruhun yesin seniıyiyim şükür canım sen nasilsin
Git uyu beklerim ben seni canım dinlen ayu falan gelemez ben bekliyorum kapindaYesinnnelhamdulillah uykusuzum ama iyiyim keyfim yerinde balim. Cok uykum var. gidip cadirima uyusam mi ki.
Hiii ayi mi varGit uyu beklerim ben seni canım dinlen ayu falan gelemez ben bekliyorum kapinda
Gunaydin hanim ablaGünaydınlar obaaa
Ayi cikabulu peri gecen beni az daha hamm yapacaki @tuzsuz_ruh teyzem kist dedi kovaladiHiii ayi mi varyok yok kapida durma ayi gelir falan.
Ellerine saglik hamarat megim
Ne diyorsun?Ayi cikabulu peri gecen beni az daha hamm yapacaki @tuzsuz_ruh teyzem kist dedi kovaladi
Obadakiler evcil mi megiiimm sevebilirmiyiz??
Sen sevmesen iyi olur perim,onlar okşar zaten merak etme ahaahaahhaObadakiler evcil mi megiiimm sevebilirmiyiz??
YaaaaaSen sevmesen iyi olur perim,onlar okşar zaten merak etme ahaahaahha
Obadan uzaklaşma tamam mıYaaaaagidiyom benn cadirima korkuttun beni
Sen korursan ayilardan olurum kiiObadan uzaklaşma tamam mıburalarda ol
Hahhahhaaa,gidemezsen getiriyosun yaniAyrı olunca çok zor yaaa evliliğimdeki tek pişmanlığı ailemden 800 km uzağa gelmem . Ama herkesi zamanla yanıma çekiyorum abim iki senedir burda , yiğenim bu sene burdaki üniversiteyi kazandı . Yalnızlığım yavaş yavaş bitiyo çok şükür
Gece nübeti tutuyorum ben obada,yafrukurtlar rahat uyusunlar diye..Sen korursan ayilardan olurum kii
Hahhahhaaa,gidemezsen getiriyosun yaniHadı gözünaydın
Kızım ben varım kapıda sen rahat ol kafasını patlatirimHiii ayi mi varyok yok kapida durma ayi gelir falan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?