- 22 Kasım 2016
- 6.265
- 47.058
- 468
- 45
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #60.561
HihihiNobet Akabanin mi? Oh iyi ayilarla savasmayacagim.
Sen nasil istersen tatli cadiiiim
Senn gibiii ^_^Pek tatlıymış bu da
K
Kıpraşıııkkk
Bana bulastirmaa noluuurSümüklü bir arkadaşınız var burada. Tek tek çadırlarınızı dolaşıp sizede bulaştıracağım :) yaşasın kötülük
Oy tatlı dillimSenn gibiii ^_^
Cok guzel yaniyoor isindik vallahi havaa buuuuz
NedenBana bulastirmaa noluuur
Geçmiş olsun kibarımSümüklü bir arkadaşınız var burada. Tek tek çadırlarınızı dolaşıp sizede bulaştıracağım :) yaşasın kötülük
Benim çadır güvenlikli,elektrink çarpar,dokanmaSümüklü bir arkadaşınız var burada. Tek tek çadırlarınızı dolaşıp sizede bulaştıracağım :) yaşasın kötülük
Canimm benimmOy tatlı dillim
Yarin Acik Lise sinavi var gidemem o zaman
Sağol canım. Hiç böyle olmamıştım. Kırgınlık falan yok iyiyim ama sanki biri burnumun vanasını açmış gibi. DeğişikGeçmiş olsun kibarım
Sırdan herkes hastalanıyo galiba ya
Geçmiş olsun canımSağol canım. Hiç böyle olmamıştım. Kırgınlık falan yok iyiyim ama sanki biri burnumun vanasını açmış gibi. Değişik
Mahperi bizim fındık kurdumuz şirinemizdir.çok tatlıdır o çoookk ablası. Bitanedir. Tatlı dilli minikimOy tatlı dillim
Eline sağlık canım
Ovvv tamam.Benim çadır güvenlikli,elektrink çarpar,dokanma#çadırımadokunma
senide eledik başka kurbanlar bulmam lazım. Başarılar bu arada canım.Canimm benimm
Yarin Acik Lise sinavi var gidemem o zaman
AhahhahhaSağol canım. Hiç böyle olmamıştım. Kırgınlık falan yok iyiyim ama sanki biri burnumun vanasını açmış gibi. Değişik
Biliyorum canım,çok tatlı ,saygılı,çok seviyorum bendeMahperi bizim fındık kurdumuz şirinemizdir.çok tatlıdır o çoookk ablası. Bitanedir. Tatlı dilli minikimmahperi hatun maşallah sana
Eline sağlık canım
Ovvv tamam.
senide eledik başka kurbanlar bulmam lazım. Başarılar bu arada canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?