- 16 Temmuz 2010
- 19.690
- 55.177
- 1.123
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #60.581
Geçmiş olsun canım
teşekkürler efenimAhahhahha
Amann bu kadarla kalsın inşallah canım
Yaaaa vallahi utandimmm aynaya bakarak mi yaziyorsun megiimmMahperi bizim fındık kurdumuz şirinemizdir.çok tatlıdır o çoookk ablası. Bitanedir. Tatlı dilli minikimmahperi hatun maşallah sana
Tesekkur ederim kii sanada cooook cok gecmis olsun. Sinav bitsin bulastir bana belki iyilesirsin bulasinca.Eline sağlık canım
Ovvv tamam.
senide eledik başka kurbanlar bulmam lazım. Başarılar bu arada canım.
Cok cok tesekkurr ederim kii sende oylesin sevimli baykusummBiliyorum canım,çok tatlı ,saygılı,çok seviyorum bende
Yaaaa vallahi utandimmm aynaya bakarak mi yaziyorsun megiimm
Tesekkur ederim kii sanada cooook cok gecmis olsun. Sinav bitsin bulastir bana belki iyilesirsin bulasinca.
Cok cok tesekkurr ederim kii sende oylesin sevimli baykusumm
Ay sen cidden çok iyisin. Ne güzel herkes senin gibi olsa keşkeYaaaa vallahi utandimmm aynaya bakarak mi yaziyorsun megiimm
Tesekkur ederim kii sanada cooook cok gecmis olsun. Sinav bitsin bulastir bana belki iyilesirsin bulasinca.
Keşke biraz feyz alsa insanlarAy sen cidden çok iyisin. Ne güzel herkes senin gibi olsa keşke
Başkadır Mahperi. Ismi gibi bişeyAy sen cidden çok iyisin. Ne güzel herkes senin gibi olsa keşke
Keşke..Keşke biraz feyz alsa insanlar
Amiiiin insallahh cok mutlu oldumm cok sagol bitanemm. Sende hep iyi ol tatli dilli megimmSen nasıl bişeysin
Allah hep doğru yolu göstersin,hayat hep gülümsetsin inşallah..
Hasta olmayi da seviyorum benn hapsurmak hosuma gidiyor veee evet deliyim.Ay sen cidden çok iyisin. Ne güzel herkes senin gibi olsa keşke
Karabiber koklaAmiiiin insallahh cok mutlu oldumm cok sagol bitanemm. Sende hep iyi ol tatli dilli megimm
Hasta olmayi da seviyorum benn hapsurmak hosuma gidiyor veee evet deliyim.
Ya gecen kacti burnuma kotu acitiyor o da kiz. Onunla olmaz ı-ıh.Karabiber kokla
Benim ota .oka alerjim olduğundan,mesela deterjan koklayayım,20 hapşırmaYa gecen kacti burnuma kotu acitiyor o da kiz. Onunla olmaz ı-ıh.
Tüyle gıdıkla burnunuYa gecen kacti burnuma kotu acitiyor o da kiz. Onunla olmaz ı-ıh.
Benim yok alerjim oyle olsa ne guzel hapsurur dururum. Oksurmeyi sevmem de niye bilmiyorum hapsurmayi seviyorum. Niye ben normal degilim ki.Benim ota .oka alerjim olduğundan,mesela deterjan koklayayım,20 hapşırmagaranti benim
Benim de ,en çok tozaBenim ota .oka alerjim olduğundan,mesela deterjan koklayayım,20 hapşırmagaranti benim
Ahahahah bak bu mantikli iste.Tüyle gıdıkla burnunu
İkisini de sevmem benBenim yok alerjim oyle olsa ne guzel hapsurur dururum. Oksurmeyi sevmem de niye bilmiyorum hapsurmayi seviyorum. Niye ben normal degilim ki.
Oo hoşgeldin pammık şekeriSelamın hello dünya güzellerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?