• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Insanlara anlatamazsın ki 25 e gelirsin evlen nisanlanirsin düğün ne zaman düğün yapardım çocuk ne zaman çocuk yaparsın yuruyormu yiyiyormu uyuyormu aman doymadı az buyur ikinci çocuk ne zaman bilmem nee bilmem ne :sopa::sopa::sopa:

Insanlara anlatamazsın ki 25 e gelirsin evlen nisanlanirsin düğün ne zaman düğün yapardım çocuk ne zaman çocuk yaparsın yuruyormu yiyiyormu uyuyormu aman doymadı az buyur ikinci çocuk ne zaman bilmem nee bilmem ne :sopa::sopa::sopa:
Annemin komsunun catlak bir gelini vardi bana diyorduki evin var sana evlatlik verirler sanki ona dusmus derdim:sinirli:

Sonra çocukların hakkında sorarlar :deli: velhasıl ömür boyu sorarlar . Meraklı milletiz vesselam :bicak:

Annemin komsunun catlak bir gelini vardi bana diyorduki evin var sana evlatlik verirler sanki ona dusmus derdim:sinirli:
:oha::oha::oha: ya nasıl insanlar var hayatta yaaa:oha::oha::oha: ben utanıyorum onların yerine sanane dimi ben evlatlık da alabilirim sana mı sorucam ben bilmiyomuyum sende deseydin ya sen al canım çok sevap ben bilirim zamanını diye terbiyesiz yaaa:sopa::sopa::sopa::sopa:

Ben hic emklesin istemiyordum canim cunku oglumdan biliyorum cok zor oluyor fare gibi heran heryerdeler.Zaten zayiflar da hareket ettikce kalori yakiyolar boyle daha iyi emin ol:super:
Annemde öyle söylüyor:) ben sürekli yerlerden birşeyler alip ağzima atarmişim. Rabbim sağlık versin bebeler biliyor zaten ne zaman ne yapacağını şu milletin sormalari olmasa bende hiç takmiyorum

:oha::oha::oha: ya nasıl insanlar var hayatta yaaa:oha::oha::oha: ben utanıyorum onların yerine sanane dimi ben evlatlık da alabilirim sana mı sorucam ben bilmiyomuyum sende deseydin ya sen al canım çok sevap ben bilirim zamanını diye terbiyesiz yaaa:sopa::sopa::sopa::sopa:
Dogru soyluyorsun dedim napim ona laf soksam anlamaz :)

Back
X