- 30 Ekim 2013
- 20.656
- 57.212
- 798
- Konu Sahibi bayan nihayet
- #60.941
Tabi canim onlar kapali dindar benim sacim acik diye dinsizmisimHem ayıp,hem günah böyle konuşmaları ya. Sorsan ders verirler her konuda![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabi canim onlar kapali dindar benim sacim acik diye dinsizmisimHem ayıp,hem günah böyle konuşmaları ya. Sorsan ders verirler her konuda![]()
Boğazdan nasıl gececekNe var canim ha alttan ha usten![]()
Böyle insanlar fazlalık gerçekten tövbe estağfurullah
Tövbe yarabbim yaaa ne kadar ayıp yani ne alaka onla bende kapalıyım ama açık arkadaşım çoktur hatta burda 1 yıldır görüştüğüm arkadaşın kapalı olduğunu yeni öğrendim böyle şeyler duydukça igrenir oldum iyiceTabi canim onlar kapali dindar benim sacim acik diye dinsizmisim![]()
Ahahahahha anasına dönüp olmamış bu bi daha deneyin de bidahakineben anasi babasi yapamamis olmamis diyorum
![]()
Napsin kadin evladi her turlu bagrina basacakAhahahahha anasına dönüp olmamış bu bi daha deneyin de bidahakine![]()
Yetistirmeden de kaynaklanıyor bazen laf sokma sokuşturma çabası var bazilarindaNapsin kadin evladi her turlu bagrina basacak![]()
Onlarin ailece kafa kirik canim ben aileye cok onem veriyorum aile nasilsa cocuklarida oyle oluyor malesef :) kiz boylede istanbullu gelinin kaynanasi gibi hissettim kendimiYetistirmeden de kaynaklanıyor bazen laf sokma sokuşturma çabası var bazilarinda
Aynen canım çocuk ailenin aynasıdır ahahahah kız o çok fena ona benzeme sakınOnlarin ailece kafa kirik canim ben aileye cok onem veriyorum aile nasilsa cocuklarida oyle oluyor malesef :) kiz boylede istanbullu gelinin kaynanasi gibi hissettim kendimi![]()
Aynen no boran :)Aynen canım çocuk ailenin aynasıdır ahahahah kız o çok fena ona benzeme sakın
Beni niye postalasın beeeseni postalayacak benim yerime durmadan polimik polimik
![]()
Ya bu nasıl yazı beee,gözlerim şeşbeş olduSpinal anestezi yaparlar canım belki
Adı normal valla,başka heryeri anormal, şimdiki aklım olsa kesin sezaryen.noktaOlmaz normal doğur hem aynı gün ayaktasın o zaman sen rahat ol bebişim ben sana epidural normal yaptiricam o iş bende![]()
Duy canim @tuzsuz_ruh sezeryan nokta :)Adı normal valla,başka heryeri anormal, şimdiki aklım olsa kesin sezaryen.nokta![]()
Niye kiYa bu nasıl yazı beee,gözlerim şeşbeş oldu![]()
Örtüyle cennet garanti ,sen bilmiyorsunTabi canim onlar kapali dindar benim sacim acik diye dinsizmisim![]()
Kapalı olan daha çok inançlı ,açık olan inançsız diyerek şirk koşan çok.Tövbe yarabbim yaaa ne kadar ayıp yani ne alaka onla bende kapalıyım ama açık arkadaşım çoktur hatta burda 1 yıldır görüştüğüm arkadaşın kapalı olduğunu yeni öğrendim böyle şeyler duydukça igrenir oldum iyice