- 20 Kasım 2015
- 8.535
- 36.366
- 478
- 37
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #61.001
Basında esarpi bol paça ((kulodu)) belli olan pantolonu ve incecik ustunj giyip,kakullerini alnindan uzatan 55 yaşındaki bir yakınım bana saçın açık yanacaksin dediAynen öyle vallahi derin konular bunlar canım sıkılıyor dusundukce
En iyisi muhattap olmamak :)Aynen öyle vallahi derin konular bunlar canım sıkılıyor dusundukce
Aynen o yüzden bakmıyorum bile o taraftaki insanlaraEn iyisi muhattap olmamak :)
Beraber yanak deseydinBasında esarpi bol paça ((kulodu)) belli olan pantolonu ve incecik ustunj giyip,kakullerini alnindan uzatan 55 yaşındaki bir yakınım bana saçın açık yanacaksin dedi
Nasıl güldüm:)))
En iyisi canımAynen o yüzden bakmıyorum bile o taraftaki insanlara
Ha haa :)))Beraber yanak deseydinmillet geleceği görüyor yahu.müthiş
Ben yatayım artık saat 2 olmuş iyi geceler balimmmEn iyisi canım
Nefret geldi bu tiplerden ,salla gitsinHa haa :)))
Valla kafalar harika:)
Sana da iyi geceler güzelimmBen yatayım artık saat 2 olmuş iyi geceler balimmm
NatingNabiyiniz
Film izledik. Mısır yedik deli gibi. Dilim dudaklarım yaniyi tuzdanNatingsen ?
Oh keyif olmuş,yanma kısmı hariçFilm izledik. Mısır yedik deli gibi. Dilim dudaklarım yaniyi tuzdan
Bi bakiim dedim napıyosunuz diye
Ben de arada baktım da yazamadım Akabam. Iyisin demi? Havadis var mı yeni:)Oh keyif olmuş,yanma kısmı hariçgelip,gidiyorum bende arada Merak ettimdi seni görmeyince
Yok canım niye yazmadın diye değil,göremeyince bişi mi oldu dedim :) yok balım nolsun,aynı şeyler işteBen de arada baktım da yazamadım Akabam. Iyisin demi? Havadis var mı yeni:)
Aaa peltekliğimiz düzelmiş mi neYok canım niye yazmadın diye değil,göremeyince bişi mi oldu dedim :) yok balım nolsun,aynı şeyler işte
Hayıv,kim dediAaa peltekliğimiz düzelmiş mi ne
Biv,iki,üç,dövt ı ıh benim de aynıSes veviyovum biv iki se se..
Benimki düzelmemiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?