- 22 Kasım 2016
- 6.265
- 47.058
- 468
- 45
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #60.981
Gündüz ki aksiyon olmayınca sıkıldın di mi,daha onlar okunacak,az biraz kaynatmamışınız
Bugün yoktum pek ,kaynatamadımGündüz ki aksiyon olmayınca sıkıldın di mi,daha onlar okunacak,az biraz kaynatmamışınız
İyi gecelerİyi geceler
İyi geceler canoİyi geceler
Benim ben sedaasuu:)Bu arada sedasu canım sensin dimi
Yine kulaklarımızın pasını sildin denizzzEel ayaak çekilincee
Sohbeetleer tükeniince
Dostlaaar eve gidiince
Bu geceeeler işkeeence
Laaa faa laaa soool
İyi geceler cano
Yine kulaklarımızın pasını sildin denizzz
yoksa kulakların mı cırmalandı da beni üzmemek için şiyetmiyosun
Annem ablam vardı bugün,pek te güzel oldu,ama 6da kalkmıştım ,ölüyorum uykudan,iyi geceler meleğim
Kızım korkutmasana kızı kaç tane doğurdun sen normal o bi tane doğuracak dahaAdı normal valla,başka heryeri anormal, şimdiki aklım olsa kesin sezaryen.nokta
Epidural normal yapicam diyom ağrı sızı yok diyom daha ne diyonnnDuy canim @tuzsuz_ruh sezeryan nokta :)
Çok günah ne anlamı kalıyor ki o örtü sadece kafanı değil düşüncelerini kalbini dilini de örtmeli insanınKapalı olan daha çok inançlı ,açık olan inançsız diyerek şirk koşan çok.
Ne olduysa ilkinde oldu zatiKızım korkutmasana kızı kaç tane doğurdun sen normal o bi tane doğuracak daha
Ne olduNe olduysa ilkinde oldu zati
Hey yavrum heeey
Arkası yarın ZZZZZZZZZZZZNe olduanlatsana
Yaaa kaçma bak anlatacaksın ama merak ettim çocuk doğurmam bakArkası yarın ZZZZZZZZZZZZ
Anlasalar bi. Kendi bildiğini okuyor herkesÇok günah ne anlamı kalıyor ki o örtü sadece kafanı değil düşüncelerini kalbini dilini de örtmeli insanın
Aynen öyle vallahi derin konular bunlar canım sıkılıyor dusundukceAnlasalar bi. Kendi bildiğini okuyor herkes
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?