- 14 Ekim 2015
- 10.214
- 63.639
- 528
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #61.301
İyiyim canım çok şükür sen nasılsın?Canimmmmm hoşgeldin nasılsın♥♥
Kaç haftalık senin bebisinn♥♥Minnosum saglikli olsunda canim insallah her turlu dogururum ben
Sen pro mu oldun yaa yakışmış♥♥İyiyim canım çok şükür sen nasılsın?
Geçen de öyle dediydin yazdan yapsaydın ya bunları hep bu zamana bıraktınBattanıye ve kullanmadığım nevresimleri havalandırıyorum,bu havaları bulamam bir daha diye şiyettim
Sen pro mu oldun yaa yakışmış♥♥
Napim oğlum perdelerimi kesti yas tutuyorum:-D:-D
Evetttt senin damat:))hangi oğlan bu benim damat mi
O zaman kullandıklarımızı değiştirmiştim bebeğim,yazdan da yapsam havalandıracaktım,temiz nevresimlerde bir beklemişlik oluyor ya,o yüzden havalansın diye yorgan battaniye attım üst kata,katlayıp yerleştireceğim yarın.Geçen de öyle dediydin yazdan yapsaydın ya bunları hep bu zamana bıraktın
abooovv,sibel sen ödiycen perdeleri,kızının hatırı var şimdihangi oğlan bu benim damat mi
Denizim nasil havalandiriyorsun? ?O zaman kullandıklarımızı değiştirmiştim bebeğim,yazdan da yapsam havalandıracaktım,temiz nevresimlerde bir beklemişlik oluyor ya,o yüzden havalansın diye yorgan battaniye attım üst kata,katlayıp yerleştireceğim yarın.
Pikeleri kaldırıyorum,kullanmadım bile nerdeyse bu yaz.Sıcak olmadı geceleri burada...
Patlat gitsin beyefendi ben onu uslu bisey sanıyodum vazgeçtim ona kız dogurmucamEvetttt senin damat:))
Önce kenarından kesmiş iyi dedim bi karış bişey kısalttiririm ama şimdi baktim tam ortasından bi da kesmiş:)))
Kumbarasini patlatcam diyom kiyamiyom:))
Aha denizim canimm ağzından bal damliyoya♥♥abooovv,sibel sen ödiycen perdeleri,kızının hatırı var şimdi
Damat gelmeden ne işler açtı baksana
Bizim burda bi sıcak oldu sorma klimayla yattık geceleri hepO zaman kullandıklarımızı değiştirmiştim bebeğim,yazdan da yapsam havalandıracaktım,temiz nevresimlerde bir beklemişlik oluyor ya,o yüzden havalansın diye yorgan battaniye attım üst kata,katlayıp yerleştireceğim yarın.
Pikeleri kaldırıyorum,kullanmadım bile nerdeyse bu yaz.Sıcak olmadı geceleri burada...
Oğlan doğur o zaman ikizlerim var:))Patlat gitsin beyefendi ben onu uslu bisey sanıyodum vazgeçtim ona kız dogurmucam
abooovv,sibel sen ödiycen perdeleri,kızının hatırı var şimdi
Damat gelmeden ne işler açtı baksana
Yarın bekliyorum:))))))dunurume feda olsun iki perde nolcek kayınpederi sağolsun
Siparişi verdi bile doğmamış bebeğimin babasıYarın bekliyorum:))))))
Cok severek almıştım valla ama oğlumun gözlerinde bişey başarmış olmanin sevincini görünce kizamadim da:))
:))))Siparişi verdi bile doğmamış bebeğimin babasıadam bunları görse sen kafayı yedin diyecek
Kesin derr:))))
Demez demez:))
Öder öder ben kefilimAha denizim canimm ağzından bal damliyoya♥♥
@tuzsuz_ruh öde çabuk perdelerimi ha haa:)))
Amannn derse desin napam canım:)))Kesin derr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?