Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Denizim nasil havalandiriyorsun? ?
Havalandirinca noluyo??
Ben her hafta bizim ve çocukların yorganlari battaniyeleri yıkıyorum
Ama hiç havalandirmadim
Merak ettim sen deyince
Bunlar kullanmadıklarım canım,mesela yedekler,hurçta duruyor ya misafir için,çıkarıp böyle kullansam beklemiş bir kokusu oluyor,o yüzden arasıra havalandırıyorum.Evim yeni,rutubet değilse bile bir kaç yıl hafif nem yaparmış.

Yarın bekliyorum:))))))

Cok severek almıştım valla ama oğlumun gözlerinde bişey başarmış olmanin sevincini görünce kizamadim da:))
Hahhaaaay,o sevinci bende görmüştüm
Benimkiler küçükken çeşitli çıkartmalar bulunduruyordum evde,yaptıkları ya da öğrendikleri birşey için ödül olarak veriyordum onlara.
Ranzaya yapıştırıyorlardı,onlar seviniyor ya,beni sevindirmek istediler herhalde
Anneee sana sürprizimiz var dediler,yatak odasına bir girdim ki,dolapları çıkartmayla doldurmuşlar
Çok güzel ama,bir daha.yapıştırmayalım olur mu,yapışkan izi kalır dedim.Gittim mutfağa.Az sonra yine seslendiler,tamam anne temizledik diye,bir bakayım kitamir kutusundan tornavida çivi ne buldularsa bir güzel kazımışlar dolaplarıama çok mutlulardı,dondum kaldım aha böyle
Kızamadım da kuzularıma
İyiki de kızmamışım

30 kasimda transfer edildi dun 11. Gun 405 cikti sonuc canim
Arkadaşımın 14 kasımda transferi 10 gün sonra evde test yaptı negatif çıktı geçen hafta kalp sıkışması diye acilde tekrar test yapmışlar 170 çıkmış betasi iki gun sonra 350 çıkmış sen biliyorsun çoğu şeyi diye sana soruyum dedim bu transfer haftasiyla uyumlu mu sence

Son anda tutunmus minnos ya :)) onemli olan 2 gunde bir 2 kati artiyorsa saglikli hebelik oluyor
Aaa bak ne dedi arkadaş tuzsuuuz,bebek var mı şimdi arkadaşının yoksa,ne kadar da üzülmüştün,inşallah vardır inşallah,ben bile çok sevineceğim:))
Başbelasıyım,senin de Allah sağ salim kucağına versin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…