- 20 Kasım 2015
- 8.535
- 36.366
- 478
- 37
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #61.321
Bana perde kampanyası yapalım denizzzzz açık kahve tonlarında olsun:))Öder öder ben kefilimÖdemezse ödettiririz icabında
Kızım dedim ya feda olsun diye daha ne diyosun biraz önce öpmüştüm seni üç defa geri aldımÖder öder ben kefilimÖdemezse ödettiririz icabında
Bunlar kullanmadıklarım canım,mesela yedekler,hurçta duruyor ya misafir için,çıkarıp böyle kullansam beklemiş bir kokusu oluyor,o yüzden arasıra havalandırıyorum.Evim yeni,rutubet değilse bile bir kaç yıl hafif nem yaparmış.Denizim nasil havalandiriyorsun? ?
Havalandirinca noluyo??
Ben her hafta bizim ve çocukların yorganlari battaniyeleri yıkıyorum
Ama hiç havalandirmadim
Merak ettim sen deyince
Nerde öptün,ben bişey görmedim,öptüysen zor alırsın,vermem vermeeeeemKızım dedim ya feda olsun diye daha ne diyosun biraz önce öpmüştüm seni üç defa geri aldım
Hahhaaaay,o sevinci bende görmüştümYarın bekliyorum:))))))
Cok severek almıştım valla ama oğlumun gözlerinde bişey başarmış olmanin sevincini görünce kizamadim da:))
Adete gore 3 hafta 6 gunluk galibaKaç haftalık senin bebisinn♥♥
GormeeeNerde öptün,ben bişey görmedim,öptüysen zor alırsın,vermem vermeeeeem
Bebişim senin beta kaç şuan ayın kaçında yaptırdın sen bu tüp bebeğiAdete gore 3 hafta 6 gunluk galiba
30 kasimda transfer edildi dun 11. Gun 405 cikti sonuc canimBebişim senin beta kaç şuan ayın kaçında yaptırdın sen bu tüp bebeği
Evet baya oldu canım pro olalı teşekkür ederim.Sen pro mu oldun yaa yakışmış♥♥
Napim oğlum perdelerimi kesti yas tutuyorum:-D:-D
Arkadaşımın 14 kasımda transferi 10 gün sonra evde test yaptı negatif çıktı geçen hafta kalp sıkışması diye acilde tekrar test yapmışlar 170 çıkmış betasi iki gun sonra 350 çıkmış sen biliyorsun çoğu şeyi diye sana soruyum dedim bu transfer haftasiyla uyumlu mu sence30 kasimda transfer edildi dun 11. Gun 405 cikti sonuc canim
Arkadaşımın 14 kasımda transferi 10 gün sonra evde test yaptı negatif çıktı geçen hafta kalp sıkışması diye acilde tekrar test yapmışlar 170 çıkmış betasi iki gun sonra 350 çıkmış sen biliyorsun çoğu şeyi diye sana soruyum dedim bu transfer haftasiyla uyumlu mu sence
Aaa bak ne dedi arkadaş tuzsuuuz,bebek var mı şimdi arkadaşının yoksa,ne kadar da üzülmüştün,inşallah vardır inşallah,ben bile çok sevineceğim:))Son anda tutunmus minnos ya :)) onemli olan 2 gunde bir 2 kati artiyorsa saglikli hebelik oluyor
Bende öyle diyorum dün 1700 çıkmış inşallah devam ederSon anda tutunmus minnos ya :)) onemli olan 2 gunde bir 2 kati artiyorsa saglikli hebelik oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?