- 22 Nisan 2015
- 19.205
- 116.793
- 798
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #61.521
Sen ye ben sana bakayım bu ara hic kilo veremiyorum durdum resmenAlt kattaki kafeye mi inelimtaam bana uyar,pasta da yeriz
Kuzum geçmiş olsun neden geçmedi bu bir turlu yaaa yapıştı kaldı resmensağolasın balım
günaydın olsun
Geleceğim canım,biraz sıkıntılı günler atlatıyorum.Sizleri unutmadım
Kuzum geçmiş olsun neden geçmedi bu bir turlu yaaa yapıştı kaldı resmen
Ay ben şunu kapayım geniş severimteşekkürler melegimmmmmm
Sağol kuzummmmmmsağolasın canım aynen ya iyileştim sandım bir daha tekrarladı
güle güle kullan çadırını ruhum
❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Sağol kuzummmmmmkendine iyi bak
Günaydın canım,bende özledim ya uzun kalamiyorum çok bakamıyorum öyle bildirim bakıyorum yada bi profil o kadar=(sağol kuzum özlendin
Günaydın canım,bende özledim ya uzun kalamiyorum çok bakamıyorum öyle bildirim bakıyorum yada bi profil o kadar=(
Inekciklere hala siz mi bakiyosunuzGünaydın canım,bende özledim ya uzun kalamiyorum çok bakamıyorum öyle bildirim bakıyorum yada bi profil o kadar=(
Yani 1 haftadır yok yoğunluk ama bu sefer de evde olunca bakıp bakıp çıkıyorum=) yeğenin nasılyoğunluk var galiba canım
ben de bu ara pek gelemiyordum
Sabah 7.5 tan beri yanlarındayimInekciklere hala siz mi bakiyosunuz
Hmmm iyi bulmuşsunuz birini sevindim canimmSabah 7.5 tan beri yanlarındayimhala da yanlarındayim... yok yardımcı varda eşim anahtarı eve getirmiş yanında çoban girememiş içeri bugün o yüzden geldim ben
Yani 1 haftadır yok yoğunluk ama bu sefer de evde olunca bakıp bakıp çıkıyorum=) yeğenin nasıl
Gunaydiiiin herkeseeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?