- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #61.541
Canimm ruuhuuumm
Hosbuldum kuzucumm :) cok cok iyiyimm elhamdulillah sen nasilsin??hoşgeldin balım naber
Bende mor cadir istiyorum benim cadirim mor degil.Aklima bisey takildi büyüyüp guru olunca cadirimiz da degisecek mi biraz janjanli bi cadir istiyorum artik
Kim bu cadir islerinden meshulse ilgilensin artik.Hem de yanimdaki cadir sahibesi horluyorCanimm ruuhuuumm
Hosbuldum kuzucumm :) cok cok iyiyimm elhamdulillah sen nasilsin??
Bende mor cadir istiyorum benim cadirim mor degil.
Geceleri ayi geliyor ayi olmasin o duydugun ses dun bir tane kovaladilar.Kim bu cadir islerinden meshulse ilgilensin artik.Hem de yanimdaki cadir sahibesi horluyoryerimj degissin sorumlu obadasimjz
Ayi miiGeceleri ayi geliyor ayi olmasin o duydugun ses dun bir tane kovaladilar.kim ilgileniyor sahi bende mor cadir istiyorum.
Aaa o zaman yemem,filtre kahve içeriz mademSen ye ben sana bakayım bu ara hic kilo veremiyorum durdum resmen
Bem cadırlara yetişemedim,ama tuzsuzun çadırında yatarım,koca çadır zaten nolcakAy ben şunu kapayım geniş severimteşekkürler melegimmmmmm
Geçmiş olsun asminim,yalnızlığın sevincini yaşayamadın bebeğim yasağolasın canım aynen ya iyileştim sandım bir daha tekrarladı
güle güle kullan çadırını ruhum
❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Afiyet olsun tatlım tatlımAayy hazır bir sofra,bir kuş sütü eksik,bakiim,ay o da vaaar,akabaaa,ellerine sağlıık
GÜÜNAAAYDIIINcaanııııım
Afiyet olsun bivtanemEline sağlık Akabamobabaşım.
Günaydın obaaaa
Bu da Teletubbies için herhalde
Gunaydin akbabam
Günaydın canımın içisiiiiGunaydin akbabam
Konu takip iptale mi bastin ki bilmeden sevimli baykusum?Günaydın canımın içisiiiiobadan bildirim gelmiyo bana artık çok geç görüyorum
Yok canım ,onu kontrol ediyorum hep. Şimdi geldi bildirim meselaKonu takip iptale mi bastin ki bilmeden sevimli baykusum?
Bana da gelmiyor niye acepGünaydın canımın içisiiiiobadan bildirim gelmiyo bana artık çok geç görüyorum
Seni safdışı ettikGünaydın canımın içisiiiiobadan bildirim gelmiyo bana artık çok geç görüyorum
Gizzzzz bak horlama sakın ona gore haa hic sevmem horlayani bi köşede çift kişilik yatak var masajlı kıvrıl yat orayaAaa o zaman yemem,filtre kahve içeriz madem
Bem cadırlara yetişemedim,ama tuzsuzun çadırında yatarım,koca çadır zaten nolcak
Geçmiş olsun asminim,yalnızlığın sevincini yaşayamadın bebeğim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?