Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Benim pisim de 10 yaşında
Aklım çıkıyor bişey olacak diye
Pembis Hayaller . Böyle durumlarda sokaktan bir pisi alıp,sıcacık yuvanı açmak,ölen kardeşinin mirasından sebeplendirmek, hem çok sevap,hem de sana iyi gelecektir inanıyorum kuşum.. Bu soğuk havalarda sokaktakilerin çoğu kışı çıkartamıyor,hele bebekler

Bu da benim oğlum Lui ölünce,hemen sokakan aldığım (çok hastaydı) pisim prensesim Lili Maşallahhh diyelim

Çok dusundumde yenisini almayı ama yapamiyorum yeniden nasıl bakacagim diyorum çok denedim ama alamadım sokakta her kedi gorusume durup seviyorum mutlaka

Massallaah ay minciklamak istedi canım ne tatlı bisey yaaa Allah sana bagislasin canım benim

Belki zamana ihtiyacın vardır Pembis Hayaller pembişim..

Teşekkür ederim
Amin.

Oyy ben bunu verene kurban olurum ^_^ masallah ne tatli pisicik ben kedi asigiyim ya hayvanlari cok seviyorum ama kedilere baska bayiliyorum

Oyy ben bunu verene kurban olurum ^_^ masallah ne tatli pisicik ben kedi asigiyim ya hayvanlari cok seviyorum ama kedilere baska bayiliyorum
Demi yaaaa bambaşkalar mahperi hatun pıtırcıkım,ben de bayılıyorum pisiciklere
Teşekkürler canımm

Demi yaaaa bambaşkalar mahperi hatun pıtırcıkım,ben de bayılıyorum pisiciklere
Hele bi de yanina yanina sokuluyorlar ya ben orada kendimi zor tutuyorum yememek icin yok boyle tatlilik megiiim ben rast gelmedim ama kendilerini sevdirmek icin hususi gelip dokunuyorlarmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…