- 15 Ocak 2016
- 6.893
- 33.933
- 548
- 28
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #6.121
senin liflere bayılıyorum kusum ya, Allah kabul etsin bitanem
Evetşimdide gelin mi oldum en son kaynanaydım
Küsüm sana haberin varmı
pembiiiiiiiiiiiiiiiiiik o senin kedin mi ya çok tatlıTesekkur ederim canım
gelin olurum bak o kabul
pembiiiiiiiiiiiiiiiiiik o senin kedin mi ya çok tatlı
yaa üzülme bitaanem basın sağolsunVefat eden kedim 1 ay oldu beni bırakalıhep tuhaf şekillerde uyurdu gülmekten olurdum uykusu boyunca onu izlerdim
yaa üzülme bitaanem basın sağolsun
yaaÖldükten bi kaç gün sonra tüylerini buldum tisortumde bi kutuda saklıyorum onları her gün gidip bakıyorum
inşallahWWESağol bebeğim çok zor alistim onun yokluğuna çok akilliydi bni çok severdi bnde onu çok severdimama gitti işte inşallah obur dünyada da ona sarılicam
Benim pisim de 10 yaşında
Aklım çıkıyor bişey olacak diye
Pembis Hayaller . Böyle durumlarda sokaktan bir pisi alıp,sıcacık yuvanı açmak,ölen kardeşinin mirasından sebeplendirmek, hem çok sevap,hem de sana iyi gelecektir inanıyorum kuşum.. Bu soğuk havalarda sokaktakilerin çoğu kışı çıkartamıyor,hele bebekler
Bu da benim oğlum Lui ölünce,hemen sokakan aldığım (çok hastaydı) pisim prensesim LiliMaşallahhh diyelim
Eki Görüntüle 1923684
Ben öyle düşünmüyorum..Benim kedilerde ölüncede bir daha besleyemedim ve unutmadımbelki besleseydim içim acımazdı diğer kedileri görünce şimdi uzaktan seviyorum nedense beslemek iğrenç geliyor tüy falan
Belki zamana ihtiyacın vardırÇok dusundumde yenisini almayı ama yapamiyorum yeniden nasıl bakacagim diyorum çok denedim ama alamadım sokakta her kedi gorusume durup seviyorum mutlaka
Massallaah ay minciklamak istedi canım ne tatlı bisey yaaa Allah sana bagislasin canım benim
Benim pisim de 10 yaşında
Aklım çıkıyor bişey olacak diye
Pembis Hayaller . Böyle durumlarda sokaktan bir pisi alıp,sıcacık yuvanı açmak,ölen kardeşinin mirasından sebeplendirmek, hem çok sevap,hem de sana iyi gelecektir inanıyorum kuşum.. Bu soğuk havalarda sokaktakilerin çoğu kışı çıkartamıyor,hele bebekler
Bu da benim oğlum Lui ölünce,hemen sokakan aldığım (çok hastaydı) pisim prensesim LiliMaşallahhh diyelim
Eki Görüntüle 1923684
Demi yaaaa bambaşkalarOyy ben bunu verene kurban olurum ^_^ masallah ne tatli pisicikben kedi asigiyim ya hayvanlari cok seviyorum ama kedilere baska bayiliyorum
Hele bi de yanina yanina sokuluyorlar ya ben orada kendimi zor tutuyorum yememek icin yok boyle tatlilik megiiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?