- 2 Haziran 2015
- 18.789
- 216.209
- 548
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #6.141
Sokaktakiler kendilerini sevdirmek için bacağına değiyorlar usulcaHele bi de yanina yanina sokuluyorlar ya ben orada kendimi zor tutuyorum yememek icin yok boyle tatlilik megiiimben rast gelmedim ama kendilerini sevdirmek icin hususi gelip dokunuyorlarmis
Kimi kaciyorSokaktakiler kendilerini sevdirmek için bacağına değiyorlar usulca
Melekleeeer balli sutlerimizi icelim oyle uyuyalimmm oba sakinlerii nerdesinizz sut hazir ^_^
O kadar çok itilip kakılıyorlar ki,kimileri tekmeyle uzaklaştırılıyor "insanlar" tarafından. Bu sebeple temkinli yaklaşıyorlar bazıları..Kimi kaciyoronlarda hakli zarar verenler oluyor kimide sevdiriyor ^_^ huzur buluyorum severken pamuk gibiler ayni megim
Onlar insan degil megimO kadar çok itilip kakılıyorlar ki,kimileri tekmeyle uzaklaştırılıyor "insanlar" tarafından. Bu sebeple temkinli yaklaşıyorlar bazıları..
Işte senin benim gibiler de,bir kalp sızısıyla yaşayıp gidiyor..Onlar insan degil megiminsan bunu yapar mi? Sevgi bekleyip yanina geliyor kimide dedigin gibi itiyor kakiyor! Ne deyim bilmiyorum
O dilsiz meleklere yasatilanlar elbet karsiliksiz kalmayacak. Bir kedi istiyorum. Evde izin yok maalesef. Sevgilim evlenince beslersin diyor. Heyecanla bir pisi sahibi olmayi bekliyorum. Gece koynumda uyutmak istiyorum onu. ^_^Işte senin benim gibiler de,bir kalp sızısıyla yaşayıp gidiyor..
Sen nasıl bişeysin yaO dilsiz meleklere yasatilanlar elbet karsiliksiz kalmayacak. Bir kedi istiyorum. Evde izin yok maalesef. Sevgilim evlenince beslersin diyor. Heyecanla bir pisi sahibi olmayi bekliyorum. Gece koynumda uyutmak istiyorum onu. ^_^
Dayimin esinin kedileri vardi. Bir gun bize birakmislardi bir yere gideceklerdi. Benim odamdaydi yavrular. Onlar alisikmis yengemin koynunda uyumaya. Gece bi uyandim yanimda bi ses var once korktum sonra baktim yavrular yanimda yatiyor.Sen nasıl bişeysin yaBir kalp nasıl bu kadar güzel olabilir Maşallah sana
Yüzün heeeeeppp gülsün inşallahhhhhh. Amin.
Bayılırlar koynunda uyumaya zatenDayimin esinin kedileri vardi. Bir gun bize birakmislardi bir yere gideceklerdi. Benim odamdaydi yavrular. Onlar alisikmis yengemin koynunda uyumaya. Gece bi uyandim yanimda bi ses var once korktum sonra baktim yavrular yanimda yatiyor.yemin ediyorum yok boyle duygu ya. Nasil hosuma gitmisti. Cocuktum o zamanlar. Insallah megimm sende hep gul. ^_^
Bilmiyordum bayildiklariniBayılırlar koynunda uyumaya zatenbenimki sabaha kadar bir başucumda,bir ayakucumda,bir kolumun altında dolaşa dolaşa uyuyor
Ayyy o gozler neeee Allahim ben bunu yemek istiyorummmm
Inşallah pıtırcıkımBilmiyordum bayildiklariniayyy harika bir duygudur kesiiinnn insallah benimde pisim olacakk kiiii
Ondan mi yalanarak temizleniyorlar?? Allah ne guzel yaratmis. ^_^ Benim icinde sev pisiniii. :) sadece kedin mi var megim?Inşallah pıtırcıkım
Biliyo musun,olup olabilecek en temiz canlılar. Insandan bile!
Tükürüklerinde bakteri mikrop öldüren bir madde var çünkü ve yalanarak temizleniyorlar.
Gerisini sen düşün
Tam yemelikler
Kedim,köpişim ve ginepigim var pıtırcıkımOndan mi yalanarak temizleniyorlar?? Allah ne guzel yaratmis. ^_^ Benim icinde sev pisiniii. :) sadece kedin mi var megim?
oyy yirim ya gözlere bak ponçik ponçik
Işte benim kedi köpek severoyy yirim ya gözlere bak ponçik ponçik
Benimkiler tosun gibi oldu çakoşum hele bir göbek yaptı ki sorma meg
Ama yeni üyeler geldi aramıza
Çakoşun annesi kül,Dumanla yamanı bize getirdiGörsen yavrucuklar gerci onlarda hızla büyüdü babam direk kedileri besili gibi baktığından anım boy atıp yetişkin oluyorlar
sevgi ne kelime aşık oluyor insan resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?