Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Hele bi de yanina yanina sokuluyorlar ya ben orada kendimi zor tutuyorum yememek icin yok boyle tatlilik megiiim ben rast gelmedim ama kendilerini sevdirmek icin hususi gelip dokunuyorlarmis
Sokaktakiler kendilerini sevdirmek için bacağına değiyorlar usulca

Kimi kaciyor onlarda hakli zarar verenler oluyor kimide sevdiriyor ^_^ huzur buluyorum severken pamuk gibiler ayni megim
O kadar çok itilip kakılıyorlar ki,kimileri tekmeyle uzaklaştırılıyor "insanlar" tarafından. Bu sebeple temkinli yaklaşıyorlar bazıları..

Işte senin benim gibiler de,bir kalp sızısıyla yaşayıp gidiyor..
O dilsiz meleklere yasatilanlar elbet karsiliksiz kalmayacak. Bir kedi istiyorum. Evde izin yok maalesef. Sevgilim evlenince beslersin diyor. Heyecanla bir pisi sahibi olmayi bekliyorum. Gece koynumda uyutmak istiyorum onu. ^_^

O dilsiz meleklere yasatilanlar elbet karsiliksiz kalmayacak. Bir kedi istiyorum. Evde izin yok maalesef. Sevgilim evlenince beslersin diyor. Heyecanla bir pisi sahibi olmayi bekliyorum. Gece koynumda uyutmak istiyorum onu. ^_^
Sen nasıl bişeysin yaBir kalp nasıl bu kadar güzel olabilirMaşallah sana
Yüzün heeeeeppp gülsün inşallahhhhhh. Amin.

Sen nasıl bişeysin yaBir kalp nasıl bu kadar güzel olabilirMaşallah sana
Yüzün heeeeeppp gülsün inşallahhhhhh. Amin.
Dayimin esinin kedileri vardi. Bir gun bize birakmislardi bir yere gideceklerdi. Benim odamdaydi yavrular. Onlar alisikmis yengemin koynunda uyumaya. Gece bi uyandim yanimda bi ses var once korktum sonra baktim yavrular yanimda yatiyor. yemin ediyorum yok boyle duygu ya. Nasil hosuma gitmisti. Cocuktum o zamanlar. Insallah megimm sende hep gul. ^_^

Bayılırlar koynunda uyumaya zaten benimki sabaha kadar bir başucumda,bir ayakucumda,bir kolumun altında dolaşa dolaşa uyuyor

Bilmiyordum bayildiklarini ayyy harika bir duygudur kesiiinnn insallah benimde pisim olacakk kiiii
Inşallah pıtırcıkım
Biliyo musun,olup olabilecek en temiz canlılar. Insandan bile!
Tükürüklerinde bakteri mikrop öldüren bir madde var çünkü ve yalanarak temizleniyorlar.
Gerisini sen düşün
Tam yemelikler

Ondan mi yalanarak temizleniyorlar?? Allah ne guzel yaratmis. ^_^ Benim icinde sev pisiniii. :) sadece kedin mi var megim?

oyy yirim ya gözlere bak ponçik ponçik
Benimkiler tosun gibi oldu çakoşum hele bir göbek yaptı ki sorma meg
Ama yeni üyeler geldi aramıza
Çakoşun annesi kül,Dumanla yamanı bize getirdi Görsen yavrucuklar gerci onlarda hızla büyüdü babam direk kedileri besili gibi baktığından anım boy atıp yetişkin oluyorlar

Işte benim kedi köpek sever Feraceli kuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…