- 13 Eylül 2015
- 21.921
- 68.892
- 798
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #61.741
Gunaydın
AmiinBabam bugün dönüyor
Kazasız belasız sağ salim varsın evine inşallah.. Amin..
Işte duyulması gereken cümlelerGünümüz aydın,enerjimiz full,huzurumuz yerinde,sağlığımız süper ötesi olsun güzeller
Allah kavuştursun canımın iciBabam bugün dönüyor
Kazasız belasız sağ salim varsın evine inşallah.. Amin..
Günaydın sibel,hadi uyandırmiim dedim,güzel uyuyodun ama ayağını bi attın çenemi kırıyodun yaaIşte duyulması gereken cümlelergunaydinnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnnnn
Kız kaaalk 1 kii 1 kii
Heeeee onda garanti veremem bak benle yatiyosan bunu göze alacaksın benim ruhum özgür yatarken kırk sekle girerim artık barikat falan kur araya yada kafana kask kolluk dizlik falan al karışmam sonraGünaydın sibel,hadi uyandırmiim dedim,güzel uyuyodun ama ayağını bi attın çenemi kırıyodun yaa
Ben de öyle,teksem çaprazlama yatıyorum yatakta,yorgan pike yerlerde...kim kimi altederse o zamanHeeeee onda garanti veremem bak benle yatiyosan bunu göze alacaksın benim ruhum özgür yatarken kırk sekle girerim artık barikat falan kur araya yada kafana kask kolluk dizlik falan al karışmam sonra
O zaman obada gece savaş çıkarBen de öyle,teksem çaprazlama yatıyorum yatakta,yorgan pike yerlerde...kim kimi altederse o zaman
Günaydın cnmmmmmGünaydınnn
Çok şükür iyiyim kuzum sen nasilsinNasılsın bakalım bugün güzel ruhum ?
Rabbimin her gününe şükür iyiyim. Annem babam yanımda evlatlarım yanımda ehh koca kişiside yanımda tabi :) Herkes sağlıklı huzurlu daha ne isterim ki ?Çok şükür iyiyim kuzum sen nasilsin
Rabbimin her gününe şükür iyiyim. Annem babam yanımda evlatlarım yanımda ehh koca kişiside yanımda tabi :) Herkes sağlıklı huzurlu daha ne isterim ki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?