- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #61.701
horlasanda kabul ettim seni gelll buraya kulak tıkacı alırım artikin
Hiç de kıyamaz mışşşoyyy
Lütfen okuyunuzGiyamadim fahri komşuma
Aynen öyle . Vatanımın gözünü seveyim her konudaAmin canim insallah eskisi gibi saglikli olacaksin ulkende yasayacaksin doktorlarimiz cok iyi
Fahri komsum diyo ya denizzzDediğin yerler gayette muhafazalı,fahri komşum demişin,fahriye olsa tamamda
Amin canım benim ,inshallahAmin canım inşallah
Çabucak zaman geçer gider de gelir tedavini olursun
Lütfen boş kaldıkça oku Hz. EYYUBUN şifa duasiAmin canim insallah eskisi gibi saglikli olacaksin ulkende yasayacaksin doktorlarimiz cok iyi
Aaaaaaa kayınpeder verdi ama siparişi özel dikiliyor bebeğim dunurume dandik bisey gonderirmiyim hicFahri komsum diyo ya denizzz
Eglenme sibelnen:)))
Hem @tuzsuz_ruh benim perdeler nerde yahu kargo da gelmedi:))
Çaresi ilk zamanlarda ameliyat. Sonrası ilaç. 3 aydır var bende ameliyat olur mu tam bilmiyorum.Çaresi ne peki ? Neymiş yani?
Amaaan da amaaan,seni tuzlu tuzsuz bakmam yeriiimLütfen okuyunuzIcimdekiSonsuzDeniz
Şimdi gördüm canım . Tamam okurumBol bol dua et internetten bak Hz. EYYUBUN şifa duasına bol bol oku lütfen Allah şifa versin
Rabbi inni messenniyyeddurru ve ente erhamurrahimin bunu bol bol oku canım hem icine hem sana ferahlık verecek Allah'ın izniyle@tuzsuz_ruh canım göremedim duayı,müsait olunca yazar mısın ?
Ne biliiim pamık,obada erkek yok ya,ne alaka maydanoz didim FAHRIFahri komsum diyo ya denizzz
Eglenme sibelnen:)))
Hem @tuzsuz_ruh benim perdeler nerde yahu kargo da gelmedi:))
Bide benle uğraş dur dimiAmaaan da amaaan,seni tuzlu tuzsuz bakmam yeriiim
Gördüydümkii,ama tekrar desin diye şiyettim
♥♥Aaaaaaa kayınpeder verdi ama siparişi özel dikiliyor bebeğim dunurume dandik bisey gonderirmiyim hic
Allah razı olsun canımmm,inshallahRabbi inni messenniyyeddurru ve ente erhamurrahimin bunu bol bol oku canım hem icine hem sana ferahlık verecek Allah'ın izniyle
Lütfen kalbinden inanarak oku canımın ici Allah Hz. EYYUBUN şifasını sana da nasip etsin insallagAllah razı olsun canımmm,inshallah
Fahri baskanimiz derler ya hep hiç sevmedim fahri ismini de hiç sevmem bu yüzden:))Ne biliiim pamık,obada erkek yok ya,ne alaka maydanoz didim FAHRI
Sürekli ya Şafi okuyordum sayısız,bunu da okurum. Amin canım ya,umut bunlar hep.Lütfen kalbinden inanarak oku canımın ici Allah Hz. EYYUBUN şifasını sana da nasip etsin insallag
Biliyorum kıız çaktırmaFahri baskanimiz derler ya hep hiç sevmedim fahri ismini de hiç sevmem bu yüzden:))
Duada ısrarcı şifada sabırlı olmak lazım canım inşallah herşey güzel olacak canını sıkma moralini yüksek tutSürekli ya Şafi okuyordum sayısız,bunu da okurum. Amin canım ya,umut bunlar hep.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?