- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #61.821
Şükür ortim,sen nasılsın ?Naber ortim
Sende sağol şekevciğimSağol Akabam amin..
Şükür bende çocuklar toplasti karnınız tok sirtimizi pek kızı uyutcam biradan onunla biraz uyumayı düşünüyorum bugün de bı halsizlik var yineŞükür ortim,sen nasılsın ?
Fırsatın varken uyu canım sende. Oluyor öyle aradaŞükür bende çocuklar toplasti karnınız tok sirtimizi pek kızı uyutcam biradan onunla biraz uyumayı düşünüyorum bugün de bı halsizlik var yine
Bugün yine hamur işi yaptım Off yoruldum ağrın var filan dedim eşim diyor iki iş yapıyorsun sonra yatiyorsun :)Fırsatın varken uyu canım sende. Oluyor öyle arada
Oooh iliğim kemiğim ısındı tatlı prensesiiim
Benim ki diyor ki ,Allah ev kadınlarına yardım etsin. Ne zor işmiş. Kendimden utanıyorum öyle düşündüğüm için diyor :) 6 aydır her iş ondaBugün yine hamur işi yaptım Off yoruldum ağrın var filan dedim eşim diyor iki iş yapıyorsun sonra yatiyorsun :)
Ben çok zor bı durum atlattım iki sene önce beni annesine bıraktı gitti benimki gezmeye o kadar rahattır kendisi esin türk mu???Benim ki diyor ki ,Allah ev kadınlarına yardım etsin. Ne zor işmiş. Kendimden utanıyorum öyle düşündüğüm için diyor :) 6 aydır her iş onda
Galiba mıTeşekkür ederim özlemişim seni galiba
BilmemNası yani karamelli gadınım ?
Eşim Çeçen canım ,7/24 yanımda bu kazadan sonra. Gezmeye zaten gitmez bensiz hiç.Ben çok zor bı durum atlattım iki sene önce beni annesine bıraktı gitti benimki gezmeye o kadar rahattır kendisi esin türk mu???
Ne iş yapıyor ki geçimimizi nasıl sagliyorsujuz o yüzden sordum yanlış anlamaEşim Çeçen canım ,7/24 yanımda bu kazadan sonra. Gezmeye zaten gitmez bensiz hiç.
Bizimkilerin binası var ofisler,dükkanlar var içinde. Apartman gibi düşün. Oranın kirası geliyor işte. Ev de kendimizin. Yetiyor fazla fazla şükür. İşe gitse ben tuvalete bile gidemedim aylarca tek başıma.Ne iş yapıyor ki geçimimizi nasıl sagliyorsujuz o yüzden sordum yanlış anlama
Nası yani?Ben çok zor bı durum atlattım iki sene önce beni annesine bıraktı gitti benimki gezmeye o kadar rahattır kendisi esin türk mu???
Aşgım bidenem sevdalum karamelim datlumBilmem
Özledim
Aşgım
Bidenem
Sevdalum
Karamelim
Datlum
Yazabilirdin
Onu bende merak ettim .Nası yani?
Benimkinde bı balık sevdası var gece ayildim bayıldım tansiyon dan kaynaklı bana serum bağladılar hemşire dedi ki bitince kendine gelsin eve gidebilirsiniz bu gece saat 4 te yaşandıNası yani?
Ohh iyi o zaman sıkıntı yasanmiyorsa güzelBizimkilerin binası var ofisler,dükkanlar var içinde. Apartman gibi düşün. Oranın kirası geliyor işte. Ev de kendimizin. Yetiyor fazla fazla şükür. İşe gitse ben tuvalete bile gidemedim aylarca tek başıma.
Onu balık yemi yapardım benBenimkinde bı balık sevdası var gece ayildim bayıldım tansiyon dan kaynaklı bana serum bağladılar hemşire dedi ki bitince kendine gelsin eve gidebilirsiniz bu gece saat 4 te yaşandı
Kulağıma geldi gülerek hadi kendine gel daha sabaha balığa gitcem dedi bu halimle mi dedim annem bakar sana nolcak ki dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?