- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #61.841
Düvmedin mi öle diyinceBenimkinde bı balık sevdası var gece ayildim bayıldım tansiyon dan kaynaklı bana serum bağladılar hemşire dedi ki bitince kendine gelsin eve gidebilirsiniz bu gece saat 4 te yaşandı
Kulağıma geldi gülerek hadi kendine gel daha sabaha balığa gitcem dedi bu halimle mi dedim annem bakar sana nolcak ki dedi
Yok şükür. Sıkıntı manevi anlamda,diğer insanlarla.Ohh iyi o zaman sıkıntı yasanmiyorsa güzel
Ben çok alttan alarak başladım evliliğe ipi nasıl tutarsan öyle gidiyor değişmiyor birşey kısacası umursamaz biraz benimkiOnu balık yemi yapardım ben
Yok gitti balığa aradığında açmadım teli annesini aramış filanDüvmedin mi öle diyince
Evet nasıl alışırsa öyle gidiyor. Üzüldüm canımBen çok alttan alarak başladım evliliğe ipi nasıl tutarsan öyle gidiyor değişmiyor birşey kısacası umursamaz biraz benimki
Bende de tam tersiydi. Çok dominant olmanın da iyi olmadığını biliyorum artık. Çünkü "yeter" diyebilir karşı taraf. Ne çok ezilen,ne de çok ezen olmamalıBen çok alttan alarak başladım evliliğe ipi nasıl tutarsan öyle gidiyor değişmiyor birşey kısacası umursamaz biraz benimki
Ben alıştım yaa ilk dogumumu yaptığım akşam da arkadaşının dugunubdeydi bizimki en çok ona kızdım evliliğim boyuEvet nasıl alışırsa öyle gidiyor. Üzüldüm canım
Ya saçmalamaBen alıştım yaa ilk dogumumu yaptığım akşam da arkadaşının dugunubdeydi bizimki en çok ona kızdım evliliğim boyu
Sende sabır taşıymışsın anacım oy oyyBen alıştım yaa ilk dogumumu yaptığım akşam da arkadaşının dugunubdeydi bizimki en çok ona kızdım evliliğim boyu
Benim evliligimde çok geç oturdu başta sorunlar kavgalar tartışmalarBende de tam tersiydi. Çok dominant olmanın da iyi olmadığını biliyorum artık. Çünkü "yeter" diyebilir karşı taraf. Ne çok ezilen,ne de çok ezen olmamalı
Sağlıklısı bu değil mi..
Alisiliyor meg hayat zor bazen yorsadaYa saçmalamanasıl susarsın?!
Al öcünü
6 olabilir miydi ki?Benim evliligimde çok geç oturdu başta sorunlar kavgalar tartışmalar
Bu oturmuş halı düşünün gerisini :)))
Sunuda düşünelim baştan oturaydi evlilik 3 çocuk mu olurdu aceba
İlk sene Tr geri dönüyordum. Fesatlara inanıyordu. Bende hiç uğraşmadım. Bir gece anladı ki,hakkımda yalan söylüyor. Arkası geldi,durum açığa çıktı. O zamandan beri çok şükür. Her şey çok iyi :)Bende de tam tersiydi. Çok dominant olmanın da iyi olmadığını biliyorum artık. Çünkü "yeter" diyebilir karşı taraf. Ne çok ezilen,ne de çok ezen olmamalı
Sağlıklısı bu değil mi..
Takım kur canımBenim evliligimde çok geç oturdu başta sorunlar kavgalar tartışmalar
Bu oturmuş halı düşünün gerisini :)))
Sunuda düşünelim baştan oturaydi evlilik 3 çocuk mu olurdu aceba
Ahahahaha eşime kalsa 5 e kadar yolu var yok dedim çok istiyorsan kuma getir6 olabilir miydi ki?
Arada ayar çek bariAlisiliyor meg hayat zor bazen yorsada
AyarlarızArada ayar çek bari
Allah bozmasın ağzınızın tadını Akabam..İlk sene Tr geri dönüyordum. Fesatlara inanıyordu. Bende hiç uğraşmadım. Bir gece anladı ki,hakkımda yalan söylüyor. Arkası geldi,durum açığa çıktı. O zamandan beri çok şükür. Her şey çok iyi :)
Kuma mııAhahahaha eşime kalsa 5 e kadar yolu var yok dedim çok istiyorsan kuma getir
Ben kaynana kayınpeder sorundan kurtulduguna sukrediyorum bu ayarlanmış halıArada ayar çek bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?