- 23 Aralık 2012
- 7.922
- 53.072
- 748
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #61.981
Iyiyim hanim abla esim nobetciydi ben de skintidan bdvye sardimSelam canım iyiyim sağol sen nasılsın yazdıklarını gördüm her an bekle deriminşallah bişi olmaz.
Selam canım hoş buldum
Çünkü Mune daha başlamadıHala burdayim oyleyse varim
Şimdi cimbizin törpuluyor(lafa bak)Çünkü Mune daha başlamadı
Minik gecmis olsun emziriyorsan normal ben cok yakin kel kalicam kansizlik da var sen de baktir tsh ina da baktirHangi konu???
Valla herkes tetikte bekliyorŞimdi cimbizin törpuluyor(lafa bak)
İyice hissedin diye
O niye kiMinik gecmis olsun emziriyorsan normal ben cok yakin kel kalicam kansizlik da var sen de baktir tsh ina da baktir
Kolay gelsin işin zor cnmmŞükür ikisini uyuttum sonuncu direniyor uyumama için onu emziriyorum ama yok uyumaya ak yani
Kansizliktsn saç mi dökülüyor kiMinik gecmis olsun emziriyorsan normal ben cok yakin kel kalicam kansizlik da var sen de baktir tsh ina da baktir
İyiyim canım sağol..İyidir sen naslsınn?
Vitaminsizlikten ve tsh dengesinin yitirildigi durumlarda dokuluyorKansizliktsn saç mi dökülüyor ki
Çünkü Mune daha başlamadı
Vitaminsizlikten ve tsh dengesinin yitirildigi durumlarda dokuluyor
Ben kargo ucagiyla gitcem papaganlarin olsudu bolumde cok ucuz oluyorValla herkes tetikte bekliyorbusiness,ekonomi biletleri alınmış
Hak eden çok ama
Bilmiyorum da yakın zamanda bı kan tahlili filan mı yaptirsam vitamin kan baktirsam
Iyiyim hanim abla esim nobetciydi ben de skintidan bdvye sardimhostes kizimiz yine ucuyordu dayanamadim bindim ucaga
Kan ver canim d vit eksikliginde keratin eksikliginde de dokuluyor.Benimde aşırı dökülüyor o yuzden olabilir aslında kansizlik var çünkü
De meeeBazende yorumlar feci oluyor gerçi
Geçmiş olsun mutlaka kan değerlerine baktır..
O uçak en yakın yere inişe geçmeye başlar az sonra.
AyyyCımbızını törpülüyor şu anda etleri lime lime etsin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?