- 23 Aralık 2012
- 7.922
- 53.072
- 748
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #62.001
Minik sukret iyi dusun biseyin yok insallahNeyim sağlam ki kanım düzgün olsun
Eeeeee tecrübe konuşuyor yani
Bu ara icesim var paket alsam nerde saklarim diye düşünüyorum malum bizimki içmiyor içmeyi düşündüğümü duysacigara var mi cigara
bazen bisey olmuyor yauw belkim oyledir
Sağol Allah razı olsunKolay gelsin işin zor cnmm
Ablam nasılsınHanimKelesimiGetir
Haa kizinda miydinİyiyim canım sağol kızımdayım bende dün geldim..Sen nasılsın iyimisin..
Şimdilik kizin dizinden ayrılmasın şöyleİyiyim canım sağol kızımdayım bende dün geldim..Sen nasılsın iyimisin..
Benim de bi tane kalmisti az once iceyim dedim bulamadim aglicektim azdağBu ara icesim var paket alsam nerde saklarim diye düşünüyorum malum bizimki içmiyor içmeyi düşündüğümü duysa
İçmeyeli o kadar zaman oldu ki ne kaç para dur bilmiyorum ama şu ara bı paketi biseferdr cekip bitiresim varBenim de bi tane kalmisti az once iceyim dedim bulamadim aglicektim azdağ
Haa kizinda miydinnasil iyi gidiyor mu hamilelik
Kahve ic kahve iyiirİçmeyeli o kadar zaman oldu ki ne kaç para dur bilmiyorum ama şu ara bı paketi biseferdr cekip bitiresim var
Bazen evet. Ama geyik yapılacak çok durum oluyorBazende yorumlar feci oluyor gerçi
Geçmiş olsun mutlaka kan değerlerine baktır..
O uçak en yakın yere inişe geçmeye başlar az sonra.
Off o tikaniklik berbat bisey benim 9 ay surdu insallah hemen atlatir.Dün akşam geldim biraz gribi var burnuda tıkalı..Tuzlu su yaptım burnuna çekti açılsın diye...
İyi geceler şekerciğimBen kaçıyorum iyi geceler hepinize uslu durun ekşın yapmayın.Gözüm üstünüzde ona göre kocaman öptüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?