- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #62.121
Ayy yapardım ama efkalıyım şimdi
Tuzsuzum depresyondaymış,ben deçık şurdan çabuk didim,etiketleyelim de gelsin
Ayyyyyy nasılda bilirmiş neyi sevdiğimi canım cigerimmmmm
Tuzsuz ruh canin skkinmis hayırdır inşallahAyyyyyy nasılda bilirmiş neyi sevdiğimi canım cigerimmmmmmahpisa düşmüşsün yarın sana sarma börek don atlet getiricem söz müdürden özel izin aldım
Valla bana halay pek yaramıyo ama,du bakalım@tuzsuz_ruh bak belkide seni göremeden gidicem,canını sıkan kimse geçir kafasına bir odun ,kaç obaya
Hoşgeldin bebeğim yok bişeyim çok şükür havalardan mı ne keyfim yok hic birde bi arkadaşıma üzüldüm işte oyleTuzsuz ruh canin skkinmis hayırdır inşallah
Benimkini patlat rahatlayacaksankimin kafasını patlatayim seçin bir gönüllü aranizdan
Bebikommm iyi ki varsınız vallahi insana huzur veriyorsunuz iyiki tanıdım sizi çok özelsiniz hepinizAaa ne olmuş ki
@tuzsuz_ruh canım gel aramıza ne olduanlatmak istersen dinleriz. İstemezsen sohbet ederiz her zaman yanındayız
Kiyabilirmiyim ben sana acaba datlum gaymaklummmBenimkini patlat rahatlayacaksan
Sen iyi ol da,her şey sana feda olsun pamuk kalplimmKiyabilirmiyim ben sana acaba datlum gaymaklummm
Owwww guzucummmmmmmSen iyi ol da,her şey sana feda olsun pamuk kalplimm
Bayılırım sana sevgili yengeç , sağlığin yerinde sevdiklerin yanında, huzur yuvanda olduğu sürece hicbirseye üzme canını. Tipik ruh hali değişikliği bende yaşıyorum sürekli iyi ol ❤Hoşgeldin bebeğim yok bişeyim çok şükür havalardan mı ne keyfim yok hic birde bi arkadaşıma üzüldüm işte oyle
Çok sağol canimmm canimmm iyiki varsınız vallahi aynen şükür evimde mutluyum sağlıklıyım ama arada böyle oluyorum işte napalimBayılırım sana sevgili yengeç , sağlığin yerinde sevdiklerin yanında, huzur yuvanda olduğu sürece hicbirseye üzme canını. Tipik ruh hali değişikliği bende yaşıyorum sürekli iyi ol ❤
İyi şükür canım,sen nasılsın ? :)Yafrukurtlar nasılsınız♥♥
Tuzsuz kurt yesin seni hoşgeldin canimmmmYafrukurtlar nasılsınız♥♥
Balımmm
Bende iyiyim şükür canim:)İyi şükür canım,sen nasılsın ? :)
♥♥♥♥♥♥sen gel benim ikizleri ye canim bugün saçlarına lastik tokalarla bagladim cimcime oldular:))Tuzsuz kurt yesin seni hoşgeldin canimmmm
Börek var mı börekBende iyiyim şükür canim:)
Çekirdek yiyorum gel yiyek beraber》》
Gel bende var kıymalı patlıcanlı üstüne muzlu pasta sen ye ben bakayımBörek var mı börekbörek diye diye ölcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?