Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Aaa ne olmuş ki
@tuzsuz_ruh canım gel aramıza ne oldu anlatmak istersen dinleriz. İstemezsen sohbet ederiz her zaman yanındayız
Bebikommm iyi ki varsınız vallahi insana huzur veriyorsunuz iyiki tanıdım sizi çok özelsiniz hepiniz çok seviyorum sizi
Çok şükür iyiyim büyük bir sorun yok ki benim için depresyona girmek için bisey olmasına da gerek yok tipik yengeç

Hoşgeldin bebeğim yok bişeyim çok şükür havalardan mı ne keyfim yok hic birde bi arkadaşıma üzüldüm işte oyle
Bayılırım sana sevgili yengeç , sağlığin yerinde sevdiklerin yanında, huzur yuvanda olduğu sürece hicbirseye üzme canını. Tipik ruh hali değişikliği bende yaşıyorum sürekli iyi ol ❤

Bayılırım sana sevgili yengeç , sağlığin yerinde sevdiklerin yanında, huzur yuvanda olduğu sürece hicbirseye üzme canını. Tipik ruh hali değişikliği bende yaşıyorum sürekli iyi ol ❤
Çok sağol canimmm canimmm iyiki varsınız vallahi aynen şükür evimde mutluyum sağlıklıyım ama arada böyle oluyorum işte napalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…