- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #62.141
Owwwwww o daha çıtır daha tatlı daha guzelllllll yemekle kalmam onları içime katarım ben o saçları yaratana kurban olurum mis kokulularim benim♥♥♥♥♥♥sen gel benim ikizleri ye canim bugün saçlarına lastik tokalarla bagladim cimcime oldular:))
Gel bende var kıymalı patlıcanlı üstüne muzlu pasta sen ye ben bakayım
Mashallah onlara♥♥♥♥♥♥sen gel benim ikizleri ye canim bugün saçlarına lastik tokalarla bagladim cimcime oldular:))
Yaparim kız gel sen ama peynirli yaparım en kolayi diye:))Börek var mı börekbörek diye diye ölcem
Rabbim razi olsun canimm aynilarindan sana da nasip etsin inşallah♥♥♥♥♥♥♥♥♥Owwwwww o daha çıtır daha tatlı daha guzelllllll yemekle kalmam onları içime katarım ben o saçları yaratana kurban olurum mis kokulularim benim
Sağol canim benim♥♥♥Mashallah onlara
Kıymalı,patlıcanlı buldum Sibel'denYaparim kız gel sen ama peynirli yaparım en kolayi diye:))
Sende sağol canım ❤Sağol canim benim♥♥♥
Anammm patlıcan en sevdiğim kalk kalk sihele gidelim al benim su yu sen tut seda yi ben ömer yürür zaten:)))Kıymalı,patlıcanlı buldum Sibel'densende yap,kahvaltıda yirük
Oy kurbam olurum ben onlara :* tamam anlaştıkAnammm patlıcan en sevdiğim kalk kalk sihele gidelim al benim su yu sen tut seda yi ben ömer yürür zaten:)))
Ay hadi tuzsuz bitirecek börekleri:))Oy kurbam olurum ben onlara :* tamam anlaştık
Yok kendi yiyemiyor ki canım ya ,bitmez yani :)Ay hadi tuzsuz bitirecek börekleri:))
Sagol canimmm♥♥♥♥
Birseyin olmamasina sevindim canimm bende isterim borekk kizlarrr çay koyim gelin birlikte yiyelim bende nasipleniyimÇok sağol canimmm canimmm iyiki varsınız vallahi aynen şükür evimde mutluyum sağlıklıyım ama arada böyle oluyorum işte napalim
Niye yiyemiyo??Yok kendi yiyemiyor ki canım ya ,bitmez yani :)
Diyet yapıyor ya ondanNiye yiyemiyo??
Cay da yapsın de sen:))
Getirem canim cekirdekkoligim zaten:)akşam almisim sabah bi daha almisim:))Birseyin olmamasina sevindim canimm bende isterim borekk kizlarrr çay koyim gelin birlikte yoyelimKaPrisLiPazen sende celordegi getir pek canim cekto evde kalmamis
Hepsini bi yiyelim o zaman:)))Diyet yapıyor ya ondan
Kesene bereket olsun canimcim normalde sevmeyen biriyim arada canim ceker agzim bos dirmasin diyeGetirem canim cekirdekkoligim zaten:)akşam almisim sabah bi daha almisim:))
10 liralik çekirdek var al hepsi senin olsun♥♥
Ay ben cok yerim yaa :))Kesene bereket olsun canimcim normalde sevmeyen biriyim arada canim ceker agzim bos dirmasin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?