- 28 Ocak 2009
- 34.625
- 58.604
- 1.123
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #6.181
Kızlar boğazım kaşınıyor yutkunamıyorum resmen kahvaltıyı zor yaptım resmen yavaş yavaş yedim şimdi de hapsurma başladı sanırım şifayı kapacam kardeşim grip olmuştu ondan bana geçti 1 günde geçti resmen cuma günü o oldu dün ben.
Napiyon minik kusumBebisim bitanecim
Kızlar boğazım kaşınıyor yutkunamıyorum resmen kahvaltıyı zor yaptım resmen yavaş yavaş yedim şimdi de hapsurma başladı sanırım şifayı kapacam kardeşim grip olmuştu ondan bana geçti 1 günde geçti resmen cuma günü o oldu dün ben.
Teşekkür ederim kardeşime kızıyorum bana bulaştırdın diye :) oda banada arkadaştan geçti ne yapayım diyor.Çok geçmiş olsun canim dikkat et kendine
Ihlamur çayı yap kendine bulcam çubuk tarçın,karanfil,zerdeçal kat iç sıcak sıcakKızlar boğazım kaşınıyor yutkunamıyorum resmen kahvaltıyı zor yaptım resmen yavaş yavaş yedim şimdi de hapsurma başladı sanırım şifayı kapacam kardeşim grip olmuştu ondan bana geçti 1 günde geçti resmen cuma günü o oldu dün ben.
Teşekkür ederim birazdan ıhlamur yapacağım.Ihlamur çayı yap kendine bulcam çubuk tarçın,karanfil,zerdeçal kat iç sıcak sıcak
geçmiş olsun canım
zencefil dicektim ya zerdeçal ne alakaIhlamur çayı yap kendine bulcam çubuk tarçın,karanfil,zerdeçal kat iç sıcak sıcak
geçmiş olsun canım
ben hazırladım kiYa ama kahvaltı bile hazırlamamış kimse
Günaydın yafrukurtlar
Hani nirdeeeben hazırladım ki
Maydanozlü ketçaplı tost yaptm yidik bitirdik
Napiyon minik kusum
Hayir ben herkese gunaydin dedim sadece o cevap verdi
Oohh teşekkürlerBugunlukte boyle olsun afiyet olsun Eki Görüntüle 1923798
Banna bakkkkkHayir ben herkese gunaydin dedim sadece o cevap verdi
Bende yemek falan iste kolay gelsin bitanecimSabah temizliği istesen ne yapıyorsun gülüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?