- 20 Kasım 2015
- 8.535
- 36.366
- 478
- 37
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #62.201
Zorluklarıni yazmakla bitiremem ama güzelliği hepsinden çokAminnnnn inşallah Allah nasip etsin
Giz ben sana yapmam mı daha bir tepsi var pizza da yaptım kaşarlı mantar ne istersen var yeterki sen isteAhahaha:)) bende ikizlere yedircem diye aç kaldım yaa:)) @tuzsuz_ruh bir daha da yapmam dedi:))
Inşallah canımın ici elbet canından can veriyorsun onur boyu uğraşıyorsun evlatcilik çok zor ama bir o kadar da güzel rabbim kimseyi evlatla sınamasınZorluklarıni yazmakla bitiremem ama güzelliği hepsinden çok
Rabbime binlerce kez şükürler olsun bana ikiz annesi olmayi nasip ettiği için♥♥
O yüzden bebek iateyen herkese duam ikizleri olmalari yönünde hep canim inşallah
♥♥♥♥♥♥allah razı olsun canimm kesene bereket♥Giz ben sana yapmam mı daha bir tepsi var pizza da yaptım kaşarlı mantar ne istersen var yeterki sen iste
Aminn canim AminnInşallah canımın ici elbet canından can veriyorsun onur boyu uğraşıyorsun evlatcilik çok zor ama bir o kadar da güzel rabbim kimseyi evlatla sınamasın
Inşallah canımın ici inşallahAminn canim Aminn
Az kaldi inşallah Rabbim senin bebislerini verecek♥♥
Ne demek kuzum keşke yakın olsak böyle topluca♥♥♥♥♥♥allah razı olsun canimm kesene bereket♥
Kizzzz tripli kuşum napiyosun bakiyim
Sana yok sen ben karşıdan bakıcaz ama tam tanilli ekmek yaptım ondan yeriz senle birer dilimBende pizza isterem
İyiyim kuzum ev süpürcem başlamadan buraya bakayım dedim.Kizzzz tripli kuşum napiyosun bakiyim
Ama ama pizza yeseydikSana yok sen ben karşıdan bakıcaz ama tam tanilli ekmek yaptım ondan yeriz senle birer dilimyanına da ezine peyniri
O zaman tam buğday unundan avuç ici kadar :)İyiyim kuzum ev süpürcem başlamadan buraya bakayım dedim.
Sen nasılsın?
Ama ama pizza yeseydik
1 dilim olsaydı eritmek için 1 saat tempolu yürürdüm
Ne demek kuzum keşke yakın olsak böyle topluca
İkimizin birleştirilmiş avuç içi kadar mıO zaman tam buğday unundan avuç ici kadar :)
Kısır demiyeydin iyiydiYaa ne güzel olurdu dimi
Oğlum kısır istedi azıcık yapcam şimdi ah gelseniz yanına da çay demlerdim oh oh
Canimm ben sana sakli sakli veririrm:))İkimizin birleştirilmiş avuç içi kadar mı
Ahh ahh iş biter miSlm kızçeler işler bitti mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?