- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #62.181
Yaa koşup geleydin canim askolsun sensiz olurmu ben üç bebeyle yetiseyim diye kostum:)
HahahaYaa koşup geleydin canim askolsun sensiz olurmu ben üç bebeyle yetiseyim diye kostum:)
Hebehubele bende öyleyim ahaha o tabak bitecek:)
Patlıcan i duyunca atladim bende:))Hahahason anda yetiştim ben de
Ben hızlı hızlı yiyip kaçtımPatlıcan i duyunca atladim bende:))Akaba sağolsun yardım etti de öyle gidebildim♥♥
Ahahaha:)) bende ikizlere yedircem diye aç kaldım yaa:)) @tuzsuz_ruh bir daha da yapmam dedi:))Ben hızlı hızlı yiyip kaçtımsanki önümden kaçıracaklardi yemeği
Hadi ya oysa ne kadar lezzetli olmuştuAhahaha:)) bende ikizlere yedircem diye aç kaldım yaa:)) @tuzsuz_ruh bir daha da yapmam dedi:))
Obur oldular bi anda benim minnaklar:)))Hadi ya oysa ne kadar lezzetli olmuştu
Ben onları ısıra ısıra sevsem ayıp olur muObur oldular bi anda benim minnaklar:)))
Napalım anayim analar yemezz:))
Sonsuz izin sana:)) isirmadan tadi çıkmıyor ki:))Ben onları ısıra ısıra sevsem ayıp olur mu
Oyyy ben onların balından tadından yermmmm bal kavanozu bunlar ❤Sonsuz izin sana:)) isirmadan tadi çıkmıyor ki:))
Ellerine sağlık tatlımGünaydın güzeller
Unutmamış
Aminnnnn inşallah Allah nasip etsinRabbim razi olsun canimm aynilarindan sana da nasip etsin inşallah♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Siz yiceksiniz zaten ben yemedigim için dolapta duruyor hepsiHepsini bi yiyelim o zaman:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?