- 14 Ekim 2015
- 10.214
- 63.639
- 528
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #62.581
Bak oraya ne yazmışım günaydın dışında sadece diyet konuşmaları yapıyorum ve etiketlere cevap veriyorum.Sadece kilo ve spor bildirimi yapıcaktın sözde. Geyiği burda yapıcaktın.
Kendimi aldatılmış hissediyom. Iffetsiz gadın
Üzülürüm kiKandıramazsın artık beni akıllandım
Sen daha güzel söylersinPalavraaa palavvrraaa palavraaa heppsi palavraaa inanmam sanaaa
Hep senin yüzünden denizzzHiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiih,sen ki kooooskoca edi MEEEEEEEGsin,bi diyet topiğini mi kıskandıncık cık cık,bizim topik her zaman bir numara taammı
Ama güzele de güzel derim,diğer diyet topiklerinden güzeller,sence de değil mi
Sadece kilo ve spor bildirimi yapıcaktın sözde. Geyiği burda yapıcaktın.
Kendimi aldatılmış hissediyom. Iffetsiz gadın
O yüzden sinirim bozuluyo ya,sohbet topiği bildiğin orasıHiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiih,sen ki kooooskoca edi MEEEEEEEGsin,bi diyet topiğini mi kıskandıncık cık cık,bizim topik her zaman bir numara taammı
Ama güzele de güzel derim,diğer diyet topiklerinden güzeller,sence de değil mi
Evet biliyorumOraya yazdıklarını okuyabiliyorum,biliyo musun bunu
Ya nerede başrolümO yüzden sinirim bozuluyo ya,sohbet topiği bildiğin orası
Bizim Tripli de başrol maşallah
Bana sor bana,ne zaman gelsek çaysız kahvesiz bırakmadı,halimizi hatırımızı sordu,bizle.ilgilendi,kendimizi premses gibi hissettik,canıım triplim
Diycemi dedim benYa nerede başrolüm
Günde toplasan 10 mesajım yok
Ben yook olup gidince anlayacak kıymetimiBana sor bana,ne zaman gelsek çaysız kahvesiz bırakmadı,halimizi hatırımızı sordu,bizle.ilgilendi,kendimizi premses gibi hissettik,canıım triplim
Sen git anında sonsuz üyelik iptaliAlıp başımı gidicem
Sadece aynı saatlerde burda değilizBana sor bana,ne zaman gelsek çaysız kahvesiz bırakmadı,halimizi hatırımızı sordu,bizle.ilgilendi,kendimizi premses gibi hissettik,canıım triplim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?