- 13 Eylül 2015
- 21.921
- 68.892
- 798
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #62.601
Meeg,omuzlarına bi masaj yapiiim,heeeh tamammm,sen şimdi birass uyu dinleeen,kahve de yapcam.taaammıDiycemi dedim ben
O beni nası sıkıştırıyo biliyo musun sen YosunumMeeg,omuzlarına bi masaj yapiiim,heeeh tamammm,sen şimdi birass uyu dinleeen,kahve de yapcam.taaammı
sol tarafından kalkmış,geçer uyuyunca
Sen olmazsa olmazısın obanın YosunumAy alıntılanmadı
Meeg,tabi o da tripli,ama adı üstünde tripli melek,onun triplerini yerim
Siz gülle bülbülsünüz,o didişmeleriz bizi çekiyor burayaBak ben ne kadar bdv gezsem başka geyiğe gidiyormuyum,hayır,ille de OBA
Tişşikkürler megimSen olmazsa olmazısın obanın Yosunum
Seni çok seviyorum kiO beni nası sıkıştırıyo biliyo musun sen Yosunum
Aaa ama kendisine gelince,rahat tabi
Hiç şahit olmuyosunuz sanki triplerine?
Ay alıntılanmadı
Meeg,tabi o da tripli,ama adı üstünde tripli melek,onun triplerini yerim
Siz gülle bülbülsünüz,o didişmeleriz bizi çekiyor burayaBak ben ne kadar bdv gezsem başka geyiğe gidiyormuyum,hayır,ille de OBA
Ya ne güzel şeyler söylüyorsunTişşikkürler megim
Ama işte asıl sizle oba burası,ev ve yuva farklıdır ya hani,bu obada sıcaksa,sizinle sıcak,yoksa hepimiz üşürüz
Içimi ısıttı şu sözlerinTişşikkürler megim
Ama işte asıl sizle oba burası,ev ve yuva farklıdır ya hani,bu obada sıcaksa,sizinle sıcak,yoksa hepimiz üşürüz
Ben de seviyorumSeni çok seviyorum ki
Ya ne güzel şeyler söylüyorsun
Teşekkür ederim
Içimi ısıttı şu sözlerin
Ben de tuzsuzla atışmalarınıza bayılıyorum sizin
Ben de uyuyim bari,gözlerim kapanıyorhep burda olun taammı,yoksa çalıyı,çadırı,ipte asılı donları nerde olsa bulurum
Tuzsuzu dürtüklesek mi
Gerçi ben uyuycam biraz,5te kalktım, hava da karanlık daha
Ben de uyuyim bari,gözlerim kapanıyor
Sizi seviyorum
@tuzsuz_ruh canoooo,neerde kaldıydııııık
Ama ben konuşurken yorganı başına doğru çektiydim,çadırın penceresini de açmadımdı ,bi de üstelik sessiz de konuştuydum,nasıl rahatsız oldun yaaaay geceden beri dır dır dır dır bu ne de yaaaa aynı obadayız diye sizin gürültünüzü çekmek zorundamıyım ben bi uyutmadiniz insanı bundan sonra ben yatınca herkes yatıcak ben kalkmadan kalkmayacak ANLAŞILDI MI
Nasıl çekmek o öyle resmen hala kulaklarımda çınlıyor konuşmalar bide elinize mikrofon alaydinizAma ben konuşurken yorganı başına doğru çektiydim,çadırın penceresini de açmadımdı ,bi de üstelik sessiz de konuştuydum,nasıl rahatsız oldun yaaa
Sayın tuzsuzum,çenesini tutamamak diye bişey yok,ben bile bile lades didimgel bakalım satın çenesini tutamayıp geyik topigi dışında geyik yapan stilettolu vatandassss
Haklısın cano ya,bidahakine başına poşet geçircem,ses filan geçmezNasıl çekmek o öyle resmen hala kulaklarımda çınlıyor konuşmalar bide elinize mikrofon alaydiniz
Yaaaaaa o da kötü işteSayın tuzsuzum,çenesini tutamamak diye bişey yok,ben bile bile lades didim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?