- 23 Aralık 2012
- 7.922
- 53.071
- 748
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #62.921
Dun ciktim da gorumcemler birdaydi giremedim yosun kokulum cok saol.Naptiniz obada haftasonu nasilsiHoşgeldin marlacım,yeni mi çıktın?
Bende yan koğuştaydım canım,sana don yollamıştım,bana da nasip olduDun ciktim da gorumcemler birdaydi giremedim yosun kokulum cok saol.Naptiniz obada haftasonu nasilsi
tripli meleğin kızı canım,küçük dahaCanim kizin mi ya cok gecmjs olsun nasil simdi
Hadi ya ne yaptin kiBende yan koğuştaydım canım,sana don yollamıştım,bana da nasip oldu
Akşam çıktım bende
kadınlar niye kıskanç,diyene biri destek çıkmıştı.Ben de ona,sen onun 2ci üyeliğimisin,şapı eritsende olmaz şeker,cinsini sevdiğim cinsine çeker didimHadi ya ne yaptin ki
Senin cümleyi de gördüm,12den vurmuşsunHadi ya ne yaptin ki
Halay mi hahjajajan ulen ben yokken cekmeyin su halayi yaa kiskandim bak simdikadınlar niye kıskanç,diyene biri destek çıkmıştı.Ben de ona,sen onun 2ci üyeliğimisin,şapı eritsende olmaz şeker,cinsini sevdiğim cinsine çeker didim
Bide obada halay çektim,ordan belliydi gideceğim
Neydi kiz cumlemSenin cümleyi de gördüm,12den vurmuşsun
Ayıplı bişiiyNeydi kiz cumlem
İki deli bir araya gelmemeliydinizAyıplı bişiiy
İyi akşamlar tatlım
Çok şükür kırık yokmuş canım. Canı acıyınca basmaz zaten. Pc ya da tv ile oyalarsın artık.Çok teşekkür ederim kızlar
Bir kaç gün sarılı kalacak bastırma üstüne dedi doktor
Çok hareketli yaramaz nasıl bastırmayacağım yaaaa
Hoşgeldin pericim
Çok sağol canım
Ayy ne güzel ya keşke bizde buluşsakSenin ellere işte neresi tam bilmiom benim kocanın arkadaşı davet ediyor
Evet canım film çekildi şükür bişey cıkmadı. sardı ilaç verdi. Hemen toparlar dedi. Buna da şükürYemek hazırlarken ani bir misafirim geldi canım,giremedim,şimdi gittiler,burkulmuşmu,ne dedi doktor?
Sağol canım çok şükür kırık yok ama bir kaç gün sarılı kalacakYa canim simdi okudum coook gecmis olsun insallah simdi daha iyidr
Öyle yapıcam artık.Çok şükür kırık yokmuş canım. Canı acıyınca basmaz zaten. Pc ya da tv ile oyalarsın artık.
Kac yasinda kujunSağol canım çok şükür kırık yok ama bir kaç gün sarılı kalacak
İki deli bir araya gelmemeliydiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?