- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #62.881
Senin de eline sağlık Yosunum denizimMegitom ben 7 dk filan tuttum,üstü daha.ıslak görünürken aldım,çekti sonra,ama mutlaka yap akabam,vallahi süper
Sen cirkinsinBenim orkidem çirkinmiydi
1 yumurta,yarım bardak süte göre ekle ununuYumurta ve süt önemli sadece. Unu ona göre hallederim. Tamam balım,acil değil zaten
AhahahhahaSen cirkinsin
Hep dışardan yemekten bıktım. KFC,McDonald'sMegitom ben 7 dk filan tuttum,üstü daha.ıslak görünürken aldım,çekti sonra,ama mutlaka yap akabam,vallahi süper
Heh tamam :) böyle tuttururum1 yumurta,yarım bardak süte göre ekle ununu
Biz niye kına yakcaz amademe öyle şeyler
Davığı bile poşete koyup fırına vermeden önce çatallan deliyon,sen de del poşeti 3-5 yerinden,havasız kalır boğulursun sonra Sibelim
3×Tripli tuzsuz ruh Sibıl
Çok kızgın çok
Ahahhaha okuyup okuyup gülüyom yareppim lafa bak hele
Bende biz niye yakcaz onu anlamadım
Kınaya yazık olmasın diyerekten
Ama bize kızgın değildigelse de öğrensek
Yapmyıver kız. Bacak iyileşti iyileşecek maşallah,sonra saltanatın bizim gibi mutfak olcak nasıl olsa :SHep dışardan yemekten bıktım. KFC,McDonald'sBurgerKing. Evde yapmak istiyorum. Benim ki kıyamıyor ağrıyor diye çok nadir yemek yapıyorum
Canım ya,seni kim üzdü bugün bu kadar ?resmen giybetin dibine dibine vurmuşsunuz yokluğumda bide iyi gulmussunuz
6 ay oldu ,insan yapamayınca siniri bozuluyoY
Yapmyıver kız. Bacak iyileşti iyileşecek maşallah,sonra saltanatın bizim gibi mutfak olcak nasıl olsa :S
Ama ama amaa..resmen giybetin dibine dibine vurmuşsunuz yokluğumda bide iyi gulmussunuz
Aha o denizzzCanım ya,seni kim üzdü bugün bu kadar ?ne gıybeti ?
Yaw akıbet belli,sür saltanatı az daha6 ay oldu ,insan yapamayınca siniri bozuluyo
Sen hiç konuşma meg baya kramplar girmiş karninaAma ama amaa..
Üzüntüden evetSen hiç konuşma meg baya kramplar girmiş karnina
O da doğruYaw akıbet belli,sür saltanatı az daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?