- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #63.541
Amanın boşver Ankım,ikimiz de gümleriz deşersen kesin :))Çok ekşınlıydı orası,şimdi sus pus oldu artık..
Hımmm anladımda kimdir kimdir desemmm..
Amanın boşver Ankım,ikimiz de gümleriz deşersen kesin :))
Şu sitedeki reklamlar var ya,hareket edip duruyo,o yüzden yanlışlıkla tıklayabiliyoruz böyle işteDedimmm ne oldu öyle,hatta yanlış üyeyi etiketlemişim düzeltti,m hemen
Tamam canısı mesajı aldım beynime kazıdım
Şu sitedeki reklamlar var ya,hareket edip duruyo,o yüzden yanlışlıkla tıklayabiliyoruz böyle işte
Canım Ank'ım benim
Aahh canim ablam tuttugun altin olsun.Ben garibanlar kogusundaydim buz gibiydi dondumdu oralarda yatagim da yoktu yerlerde yattimdi.Senin kogus bana cok rahat gelmesin bu kez de donesim gelmez@_Marla_ ya benim koğuşu tahsis ediyorum 10 yıldızlı mübarek
Simdi gordum triplim uye girisi yapmadan konulari bi gozden geciriyorum ama uye girisi yapmadan dayamamaz da yazarim diye@_Marla_ Bdv' nin çılgın hatunu nasılsın canım ?
Bana bi de yun corap lazim denizjm diz kapagima kadarMarlanın çeyizini önden göndericez,valiz yetişmiyo çılgın hatuna
Ben de taşınıcam yanına zaten
Sanirim jakuzi varmis dogrumu bilmem ama soylentiler o yondeBen de sığarmıyım abla,uyku tulumum var zati,kıvrılır yatarım köşede :)))
Yiter gariSanirim jakuzi varmis dogrumu bilmem ama soylentiler o yonde
Yok yok goz uciyla bakiyorum akbabam hic yanasmiyorum o tarafaYiter garibanlanmak yok artık
CanımsınYok yok goz uciyla bakiyorum akbabam hic yanasmiyorum o tarafa
Canımsınboşver canım,öyle bak.geç :)
Nasıv tutsun ki,gündüzvevi uyuyovum avada ben
Oy tatlımbirakip gitmem seni
Jeske ben de uyuyabilsem megim cocuklavim tepemden inmiyovlav cok yovuluyovumNasıv tutsun ki,gündüzvevi uyuyovum avada ben
Oy tatlım
Saat 2:30 diil mi oralarda ?
Onlav uyuvken uyusanaJeske ben de uyuyabilsem megim cocuklavim tepemden inmiyovlav cok yovuluyovum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?